Rosé Today
@ Strandterras

brand_icon

🔸 𝗥 𝗢 𝗦 𝗘 𝗧 𝗢 𝗗 𝗔 𝗬 🔸 𝗦𝗶𝘁 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗿𝗲𝗹𝗮𝘅!

Nadat de eerste rosétjes heerlijk door de keeltjes gleden terwijl we volop genoten op het strand, gaan we op naar de volgende edities. Want wij willen net als jullie nog meer zon, zomerse beats, heerlijke roze-kleurige drankjes én natuurlijk jullie gezelligheid. 

Daarom opent op 15 augustus Het Strandterras bij Beachclub Sunrise opnieuw haar deuren voor nog een editie van Rosé Today. Want Rosé All-day, wie wil dat nou niet?! Gezien jullie zo hebben genoten openen wij de deuren nu nóg eerder. Jullie zijn namelijk van 13:00 tot 23:00 weer welkom voor nog meer wijnen, wijnen, wijnen! 

Plof heerlijk neer op ons Strandterras en ga samen maximaal genieten! In deze Ibiza-vibe aan het water schiet je de mooiste Insta foto’s, geniet je van de meest verfrissende en luxe rosés, bestel je heerlijk fingerfood én hoef je alleen maar te genieten. 

Terwijl je de zon ziet ondergaan in het meer van Aquabest, de lucht roze kleurt en je de warmte voelt van het kampvuur, zit jij heerlijk te genieten met je voeten in het zand. Proost samen met je vriend(inn)en, collega’s of met je lover op een geweldige dag. 

Rosé Today is 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 toegankelijk. Om zeker te zijn van een plekje op Het Strandterras raden we je zeker aan om te reserveren. Laat ons dus even weten welke tijd en met hoeveel personen je wenst te komen.
𝗖𝗵𝗲𝗲𝗿𝘀🍷

*𝘞𝘦 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘥𝘳𝘪𝘯𝘬 𝘸𝘩𝘦𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯 𝘪𝘴 𝘰𝘶𝘵𝘉𝘪𝘫 𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘵.

Reserveren
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief