The Beach Food Club is
Gesloten
Openingstijden:

The Beach Food Club
The place to be

brand_icon

The Beach Food Club is een plek waar íedereen samen kan komen en waarbij ontspanning, genieten en diversiteit centraal staan. Wij verrassen je graag met ons heerlijke eten, de gezellige sfeer en de heer-lijke setting. Just enjoy!

Voor ieder moment van de dag

Bij The Beach Food Club zorgen wij ervoor dat je op ieder moment van de dag kan komen genieten. Van ontbijt tot lunch en van diner tot afterborrel. Wij zorgen voor een zorgeloze en relaxte dag met een écht vakantiegevoel. Onze horecatoppers staan voor je klaar, jij hoeft alleen maar te genieten!

Puur genieten

Ultieme vakantiefeelings

Onze menukaart bestaat uit kwalitatieve en toegankelijke gerechten. Wij serveren de lekkerste én meest fotogenieke gerechten van ochtend tot avond. Schijnt het zonnetje? Dan kun je lekker genieten op ons terras. Is het wat minder weer? Geen probleem! Binnen in het restaurant kun je minstens zo lekker genieten en heerst dezelfde ontspannen vibe van The Beach Food Club. Loungen op het terras of in het restaurant kan worden gecombineerd met activiteiten zoals sportlessen aan het water en speciale eventdagen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldige dag!

Ontspannen vibe

Speeltuin

Schijnt het zonnetje en heb je zin om erop uit te trekken met de kinderen? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin. Terwijl de kids zich vermaken, geniet je van een hapje op ons terras.

Sfeerimpressie

brand_icon
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief