The Beach Food Club is
Open
Openingstijden:
10.00 - 21.00

The Beach Food Club
Jouw favo holiday hang-out

brand_icon

UPDATE!
Vanaf zaterdag 1 mei zijn wij beperkt open met het terras van The Beach Food Club, afhankelijk van het weer.
Check hier onze actuele openingstijden en hier de huidige maatregelen voor een bezoek aan ons terras.

Reserveren is verplicht, maak hier je reservering.
Let op: in verband met de Covid-19 maatregelen zijn wij alleen open met mooi (terras)weer.
Check hieronder onze actuele openingstijden.

The Beach Food Club is één van die hang-outs die je op vakantie ontdekt en waar je nooit meer weg wil. Het meest relaxte en down-to-earth restaurant en beachbar in omgeving Eindhoven aan het strand van Aquabest.  Samen met leuke mensen tijd doorbrengen en ondertussen heerlijk eten en drinken. Of juist even alleen, om jezelf op te laden in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Een plek waar relaxen vanzelf gaat en waar je even loskomt van de dagelijkse sleur. Een hapje eten, borrelen, chillen met een boekje of werken met de zon op je bol. Jij bepaalt hoe je dag eruitziet en wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Niks moet en alles mag, ‘gewoon’ genieten.

Check onze FAQ voor de meest gestelde vragen

Openingsdagen- en tijden

Let op: in verband met de Covid-19 maatregelen zijn wij alleen open met mooi (terras)weer. Hierdoor kunnen de openingsdagen bijgesteld worden.

14 t/m 20 juni
maandag t/m zondag – 10:00 tot 21:00 open (keuken tot 20:30)

21 t/m 27 juni
maandag & dinsdag – gesloten
woensdag t/m zondag – 10:00 tot 21:00 open (keuken tot 20:30)

See you soon

The best of all worlds!

We hebben een rondje over de wereld gemaakt. Onze conclusie… we like it all! Een selectie van toegankelijke en trendy gerechten van een goede kwaliteit met de cocktails om ze te matchen. En geloof ons… die cocktail is er nooit maar één. Yummm!

Van Sunrise tot Sunset, ieder moment van de dag geniet je bij The Beach Food Club. Ontbijtje in de ochtendzon, een lunchmeeting in de schaduw of een lekkere snack tijdens de borrel: wij hadden jouw relaxmoment in gedachten!

Check hier onze huidige menukaart.
Let op; vanwege de beperkte openingstijden is ons menu iets minder uitgebreid als in normale tijden, maar wel net zo lekker 😉

Puur genieten

Een plek voor iedereen!

Bij The Beach Food Club houden wij van mensen en daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Of je nou met vrienden of familie komt, alleen of met je (zaken)partner. Er is op onze locatie altijd een plekje dat bij jouw bezoek past. Als jij het naar je zin hebt dan hebben wij dat ook. Ook kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin.

Ontspannen vibe

COMING SOON: Friday Food & Chill

Kick back and relax, it’s Friday! Na een week van leven volgens de klok is het weekend aangebroken. Tijd om een versnelling terug te schakelen en daar gaan wij je bij helpen. Elke vrijdagavond begint jouw weekend tijdens de Friday Food & Chill bij The Beach Food Club, in een setting waarvan je direct in de vakantiesferen raakt. Het enige wat jij hoeft te doen is een lekker plekje zoeken, een drankje te bestellen en in die relaxmodus te gaan.

More info coming soon!

Sfeerimpressie

brand_icon
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief