The Beach Food Club is
Gesloten
Openingstijden:
tm 20 oktober gesloten

The Beach Food Club
Jouw favo holiday hang-out

brand_icon

The Beach Food Club is één van die hang-outs die je op vakantie ontdekt en waar je nooit meer weg wil. Het meest relaxte en down-to-earth restaurant en beachbar in omgeving Eindhoven aan het strand van Aquabest. Samen met leuke mensen tijd doorbrengen en ondertussen heerlijk eten en drinken. Of juist even alleen, om jezelf op te laden in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Een plek waar relaxen vanzelf gaat en waar je even loskomt van de dagelijkse sleur. Een hapje eten, borrelen, chillen met een boekje of werken met een prachtig uitzicht. Jij bepaalt hoe je dag eruitziet en wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Niks moet en alles mag, ‘gewoon’ genieten.

Check onze FAQ voor de meest gestelde vragen.

Openingsdagen- en tijden

The Beach Food Club is van 3 okt. tm 20 okt. gesloten.  

 

 

See you soon

Eten & Drinken – the best of all worlds!

We hebben een rondje over de wereld gemaakt. Onze conclusie… we like it all! Een selectie van toegankelijke en herkenbare gerechten van goede kwaliteit met heerlijke cocktails en biertjes om ze te matchen. En geloof ons… die cocktail is er nooit maar één. Yummm!

Van Sunrise tot Sunset, ieder moment van de dag geniet je bij The Beach Food Club. Wij hebben jouw relaxmoment in gedachten! Bekijk de mogelijkheden en reserveer snel voor jouw favoriete moment.

Check de menukaart.

 

Puur genieten

Een plek voor iedereen!

Bij The Beach Food Club houden wij van mensen en daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Of je nou met vrienden of familie komt, alleen of met je (zaken)partner. Er is op onze locatie altijd een plekje dat bij jouw bezoek past. Als jij het naar je zin hebt dan hebben wij dat ook. Ook kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin.

Ontspannen vibe

Sfeerimpressie

brand_icon
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief