The Beach Food Club is
Gesloten
Openingstijden:

The Beach Food Club
Jouw favo holiday hang-out

brand_icon

The Beach Food Club is één van die hang-outs die je op vakantie ontdekt en waar je nooit meer weg wil. Het meest relaxte en down-to-earth restaurant en beachbar in omgeving Eindhoven aan het strand van Aquabest.  Samen met leuke mensen tijd doorbrengen en ondertussen heerlijk eten en drinken. Of juist even alleen, om jezelf op te laden in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Een plek waar relaxen vanzelf gaat en waar je even loskomt van de dagelijkse sleur. Een hapje eten, borrelen, chillen met een boekje of werken met de zon op je bol. Jij bepaalt hoe je dag eruitziet en wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Niks moet en alles mag, ‘gewoon’ genieten.

Check onze FAQ voor de meest gestelde vragen.
Zeker zijn van een plekje? Maak dan hier je reservering.

Openingsdagen- en tijden

Op dit moment is The Beach Food Club gesloten.
Wij openen op 22 oktober onze deuren weer. Dan zullen wij op de volgende tijden open zijn:

– Vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 21:00 (keuken 11:00 tot 20:00)

See you soon

The best of all worlds!

We hebben een rondje over de wereld gemaakt. Onze conclusie… we like it all! Een selectie van toegankelijke en trendy gerechten van een goede kwaliteit met de cocktails om ze te matchen. En geloof ons… die cocktail is er nooit maar één. Yummm!

Van Sunrise tot Sunset, ieder moment van de dag geniet je bij The Beach Food Club. Ontbijtje in de ochtendzon, een lunchmeeting in de schaduw of een lekkere snack tijdens de borrel: wij hadden jouw relaxmoment in gedachten!

Check hier onze menukaart

Puur genieten

Een plek voor iedereen!

Bij The Beach Food Club houden wij van mensen en daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Of je nou met vrienden of familie komt, alleen of met je (zaken)partner. Er is op onze locatie altijd een plekje dat bij jouw bezoek past. Als jij het naar je zin hebt dan hebben wij dat ook. Ook kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin.

Ontspannen vibe

Sfeerimpressie

brand_icon
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief