Offerte
aanvragen

brand_icon

Vul jouw gegevens in om een offerte aan te vragen. De offerte die je ontvangt is geheel vrijblijvend en maatwerk is uiteraard mogelijk. Van een kleine en (in)formele borrel tot een spectaculaire bruiloft! Alles is mogelijk, wij denken graag met je mee.

Ekkersweijer 3, 5681 RZ Best
M: info@beachclubsunrise.nl
T: 0499-370349 (kantoor)

Contact

brand_icon

info@beachclubsunrise.nl

+31499-370349

Offerteformulier

brand_icon

Routebeschrijving

brand_icon

Vragen over Beachclub Sunrise?
Je kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaand mailadres en telefoonnummer. Ook kun je het contactformulier op deze pagina invullen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Beachclub Sunrise? Volg ons dan op social media! FacebookInstagram, en LinkedIn.

LET OP!
Kom je met de auto naar Beachclub Sunrise en heb je jouw navigatie aan staan? Zet die dan uit zodra je het terrein van Aquabest op komt rijden. Wanneer je op het terrein van Aquabest bent, volg dan de borden met het logo van ‘Beachclub Sunrise’. Kom je vanaf de Terraweg Aquabest op gereden? Neem dan de eerste afslag op de rotonde die je tegenkomt en volg de bordjes met ‘Beachclub Sunrise’.

Routebeschrijving

De eventmanagers van Beachclub Sunrise

brand_icon

Rilaina

Eventmanager

"Luisteren, faciliteren, waarmaken en overtreffen: dat is waar mijn hart ligt. Of het nu gaat om een klein of groot gezelschap, een formele bijeenkomst of een groot feest. Ik haal voor mijn klanten alles uit de kast om voor hun gasten de perfecte beleving te creëren. Nieuwsgierig naar mijn kracht? Stuur me dan een bericht en ik bespreek graag alle mogelijkheden en kansen."

Nadieh

Eventmanager

"Samen met mijn gedreven team de perfecte beleving voor onze gasten creëren, dat is wat ik het liefste doe. Ik wil in contact staan met mijn klanten, luisteren naar hun wensen en alle zorgen uit handen nemen. Ieder event dat wij organiseren en faciliteren moet een herinnering blijven voor alle gasten. Gasten moeten met een WAUW-gevoel naar huis. Dan pas is mijn missie geslaagd."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief