Sporten
bij Beachclub Sunrise

brand_icon

Fit de zomer door wordt dit jaar een makkie, want dit seizoen doe jij je favoriete workouts bij ons op het strand. Flink zweten onder leiding van getrainde professionals, terwijl het voelt alsof je op vakantie bent. Binnen trainen doen we in de winter wel weer! En als bonus duik je na de training het water in of het terras op met je sportieve lijf.

Samen met onze enthousiaste partners hebben we een sportief aanbod voor je samengesteld.

Volleybal @ the beach

Hapje, drankje, lekker genieten bij de beachclub. Jij waant je op vakantie en zo hebben we het graag. Maar voor degenen die niet het type zijn om de hele dag stil te zitten, hebben wij een speciaal veldje om beachvolleybal op te spelen.
Maak je klaar voor een potje sportieve rivaliteit. Daag je gezelschap of andere strandbezoekers uit voor een vriendschappelijk wedstrijdje en sluit af met een drankje. De verliezer betaalt het rondje…

Gebruik van het beachvolleybalveld is als strandbezoeker gratis. Zorg dat je zelf een bal meeneemt!

Exclusief gebruik van het beachvolleybalveld is mogelijk. Stuur ons een berichtje via info@beachclubsunrise.nl.

Suppen @ the lake

Nieuw op het terrein bij Beachclub Sunrise.

Of je het nou suppen, SUP surfen, Stand Up Paddling of SUPboarden noemt, dit kan nu bij onze partner YOUR SUP CLUB op Aquabest.

 

Meer info en reserveren

Flyboarden @ the lake

Ben jij een adrenaline junkie? Dan is flyboarden echt iets voor jou! Deze extreme sport beoefen je in, onder én boven het water bij Beachclub Sunrise. Voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt! Duiken, springen of vliegen, niets is onmogelijk. Flyboarden is ontzettend makkelijk te leren.

Meer info en reserveren

Minimumleeftijd: 12 jaar | Zwemdiploma A verplicht | Minimumgewicht: 40 kg
Geen alcohol of drugs | Zwemvest is verplicht | Schoenmaat tussen 37 – 46

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief