Sporten
bij Beachclub Sunrise

brand_icon

Fit de zomer door wordt dit jaar een makkie, want dit seizoen doe jij je favoriete workouts bij ons op het strand. Flink zweten onder leiding van getrainde professionals, terwijl het voelt alsof je op vakantie bent. Binnen trainen doen we in de winter wel weer! En als bonus duik je na de training het water in of het terras op met je sportieve lijf.

Samen met onze enthousiaste partners hebben we een sportief aanbod voor je samengesteld.
Uiteraard voldoen de sportlessen geheel aan alle richtlijnen van het RIVM en starten we met de lessen wanneer er toestemming is vanuit de overheid.

Crossfit @ the beach

Kracht combineren met atletiek en gymnastiek. Dat is in het kort waar het bij crossfit om draait. Crossfit is een gevarieerde sport en gaat verder dan spieropbouw en vetverbranding alleen. Het is een sociale sport, waarbij je met je trainingsmaatjes actief werkt naar het behalen van jouw persoonlijk doelen. Elkaar coachen en motiveren is daar een groot onderdeel van. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan techniek en het voorkomen van blessures. Voeg hier de omgeving van ons strand aan toe en de trainingsmogelijkheden zijn eindeloos.

De workouts worden gegeven door de trainers van onze partner Powerbase Fitness uit Best. Nog geen ervaring met crossfit? Geen probleem! Je kan vanaf ieder niveau instappen.

Beschikbaar vanaf mei.

Meer info en reserveren

Bokszaktraining @ the beach

Vet verbranden, jezelf leren verdedigen en al je stress in een workout achterlaten? Dat kan bij de bokszaktraining @ the beach! Op je eigen niveau trainen met je voeten in het zand, op een toffe locatie in de buitenlucht. Je oefent stoottechnieken op een bokszak van 180 cm en gebruikt daarbij alleen je eigen lichaamskracht. De lessen worden georganiseerd en begeleid door een ervaren bokstrainer van Powerbase Fitness uit Best. Je maakt gebruik van bokshandschoenen die je gratis kunt lenen. Een pittige en effectieve training om je conditie te verbeteren, vet te verbranden en jezelf flink af te beulen. Goodbye winterkilo’s, hello knock-out!

Beschikbaar vanaf mei.

Meer info en reserveren

Volleybal @ the beach

Hapje, drankje, lekker genieten bij de beachclub. Jij waant je op vakantie en zo hebben we het graag. Maar voor degenen die niet het type zijn om de hele dag stil te zitten, hebben wij een speciaal veldje om beachvolleybal op te spelen.
Maak je klaar voor een potje sportieve rivaliteit. Daag je gezelschap of andere strandbezoekers uit voor een vriendschappelijk wedstrijdje en sluit af met een drankje. De verliezer betaalt het rondje…

Gebruik van het beachvolleybalveld is als strandbezoeker gratis. Zorg dat je zelf een bal meeneemt!

Beschikbaar vanaf mei.

Exclusief gebruik van het beachvolleybalveld is mogelijk. Stuur ons een berichtje via info@beachclubsunrise.nl.

Panna @ the beach

Buiten spel of buitenspel?! Met panna @ the beach ga je voor allebei en daarom hebben we dit jaar kleine voetbalveldjes. Lekker van ons strand genieten, maar dan op een actieve manier. Panna komt uit het straatvoetbal en is dus perfect om in de buitenlucht te spelen. Poort de bal tussen de benen van je tegenstander en scoor. Dat levert jouw team een punt op en de tegenstander een klein schandaal. Lol gegarandeerd! Na afloop samen afblussen met een lekker koud drankje natuurlijk.

De veldjes zijn gratis voor onze strandbezoekers om samen een rustig balletje te trappen. Vergeet niet om een bal mee te nemen!

Beschikbaar vanaf mei.

Exclusief gebruik van de pannaveldjes is mogelijk. Stuur ons een berichtje via info@beachclubsunrise.nl.

Flyboarden @ the lake

Ben jij een adrenaline junkie? Dan is flyboarden echt iets voor jou! Deze extreme sport beoefen je in, onder én boven het water bij Beachclub Sunrise. Voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt! Duiken, springen of vliegen, niets is onmogelijk. Flyboarden is ontzettend makkelijk te leren.

Beschikbaar vanaf mei.

Meer info en reserveren

Minimumleeftijd: 12 jaar | Zwemdiploma A verplicht | Minimumgewicht: 40 kg
Geen alcohol of drugs | Zwemvest is verplicht | Schoenmaat tussen 37 – 46