Het Strand is
Gesloten
Openingstijden:

Beachclub Sunrise,
een waar zon- en zwemparadijs

brand_icon

De zomer van 2020 zit erop en wat hebben we er van genoten! Bedankt voor alle mooie momenten op het strand bij Beachclub Sunrise. We zijn vanaf het voorjaar 2021 weer geopend.

Het prachtige strand en het helderschone water van recreatiegebied Aquabest maken van Beachclub Sunrise een gastvrij zwem- en strandparadijs voor jong en oud! Aanbid de zon vanaf onze luxe strandbedjes en neem een heerlijke duik in het meer. Bestel vervolgens via de QR-codes heerlijke hapjes en drankjes die gewoon naar jouw bedje gebracht worden. Echt genieten!

Openingstijden strand

brand_icon

Geopend vanaf het voorjaar 2021

Strandbedjes

brand_icon

Ons ruime strand is voorzien van luxe loungebedden. De huurprijs van een loungebed bedraagt € 13,50- inclusief een flesje water. Uiteraard verhuren we ook parasols om jouw verblijf nog aangenamer te maken. Parkeren is overigens helemaal gratis!

Let op: wanneer ons online reserveringssyteem aangeeft dat er geen bedjes meer beschikbaar zijn is het strand op dat moment helemaal vol.
Indien er gedurende de dag weer bedjes beschikbaar komen worden deze ook online weer vrijgegeven.

Huisregels

brand_icon

Uiteraard dienen we ons samen te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Alleen op die manier kunnen we samen weer genieten. Houd 1,5 meter afstand van elkaar, andere gasten en werknemers, blijf je handen goed wassen en hoe jammer ook; blijf met klachten nog even thuis.

Vier vakantie in eigen land
geniet van een echte Ibiza-feeling bij Beachclub Sunrise

brand_icon

Wij ontvangen je graag bij ons strand voor een heerlijke zomerdag.
Houd rekening met onderstaande punten:

* Beachclub Sunrise is tenminste geopend tot 19:00 uur. Bij mooi weer blijven we geopend zolang het gezellig is. Bel ons via 0499-376187 om zeker te zijn van een plekje.
* Het huren van een bedje is verplicht.
* Uiteraard dienen we ons samen te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Alleen op die manier kunnen we samen weer genieten.

Flyboarden

Flyboarden; de nieuwste extreme watersport. Beweeg jezelf in, onder en boven het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht waarover je de controle hebt. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt! Het geeft echt een kick wanneer je als een vogel boven het water vliegt. Flyboarden is een ervaring voor iedereen en een schitterende watersport.

Meer over flyboarden

Vlieg

Good Food is Good Mood

Geopend vanaf het voorjaar van 2021
We ontvangen jullie graag om samen te genieten van de zonnestralen en het heerlijke food van ons nieuwe pop-up terras “The Beach Food Club”, in samenwerking met Willy Nacho, Woeste Burgers, The Blue Butcher, Mr. Long, The Carpaccio Chop, Wafel & Co en Friethoes. Kom genieten van het heerlijke, verse eten terwijl je van het uitzicht op het meer geniet. Alles wat je nodig hebt is aanwezig tijdens een heerlijk dagje op Aquabest.

Bekijk ons menu

Geniet

Speeltuin

Op het terras van Beachclub Sunrise kunnen de kids zich vermaken in de omheinde speeltuin! Glijden van de glijbaan, klimmen&klauteren in de touwbrug en het klimrek. Om het restaurant of de speeltuin te bezoeken, hoef je geen entree te betalen. Neem als ouders een plekje op het terras terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin. Het terras (en dus ook de speeltuin) van Beachclub Sunrise heeft een eigen entree.

Speel

Waterpaviljoen

Beachclub Sunrise is verkozen tot beste zoetwaterpaviljoen van 2018 door Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met Strand Nederland. En daar zijn wij trots op! In 2015 en 2017 won Beachclub Sunrise ook al deze mooie prijs.

 

Relax

Sfeerimpressie

brand_icon

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief