Het Strand is
Gesloten
Openingstijden:
gesloten tot nader bericht

Beachclub Sunrise,
een waar zon- en zwemparadijs

brand_icon

Het prachtige strand en het helderschone water van recreatiegebied Aquabest maken van Beachclub Sunrise een gastvrij zwem- en strandparadijs voor jong en oud! Aanbid de zon vanaf onze luxe strandbedjes en neem een heerlijke duik in het meer. Bestel vervolgens via de QR-codes heerlijke hapjes en drankjes die gewoon naar jouw bedje óf naar jouw plekje op het strandterras gebracht worden. Echt genieten!

Check onze FAQ voor de meest gestelde vragen

Strandbezoek

Reserveer hier je strandbezoek

Ben je toe aan een écht vakantie gevoel? Kom dan genieten op het strand bij Beachclub Sunrise. Voor een strandbezoek betaal je €15,00 entree per persoon. Hiervoor kun je lekker relaxen op een luxe loungebed (incl. 1 parasol en een flesje water), in het verkoelende water plonzen of juist sportief aan de gang met een bijvoorbeeld potje volleybal.
Ook op het strand geniet je van de lekkerste hapjes & drankjes, liggend op je loungebed of op ons strandterras. Bestellen doe je met een QR code via de app, wij zorgen er vervolgens voor dat jij alleen hoeft te genieten.
Eerst even opfrissen? Maak dan gebruik van onze stranddouche.

Let op: wanneer ons online reserveringssysteem aangeeft dat er geen strandbezoek meer mogelijk is, is het strand op dat moment helemaal vol. Indien er gedurende de dag weer plekken beschikbaar komen, worden deze ook online weer vrijgegeven.

Chill

Food & Drinks

Op ons strand kun je heerlijk lunchen, borrelen én snacken! Lekker vanaf je loungebedje of op het strandterras geniet je van heerlijke beachy gerechten. Gewoon met je voetjes in het zand, de zon op je bol en in je bikini, totdat je weer he-le-maal bent voldaan.

Check hier onze agenda en blijf up-to-date.

Loungen

Sporten

Fit de zomer door wordt dit jaar een makkie, want dit seizoen doe jij je favoriete workouts bij ons op het strand. Flink zweten onder leiding van getrainde professionals, terwijl het voelt alsof je op vakantie bentBinnen trainen doen we in de winter wel weer! En als bonus duik je na de training het water in of het terras op met je sportieve lijf.

Meer over sporten op het strand.

Let get fit!

Speeltuin

Dicht bij het strand ligt onze omheinde speeltuin, waar de kids zich lekker kunnen vermaken! Glijden van de glijbaan, klimmen & klauteren in de touwbrug en het klimrek. En nadat ze zich he-le-maal hebben uitgeleefd, ploffen ze lekker bij mama of papa op een loungebedje of nemen ze een frisse duik in het water!

Fun & play

Huisregels

* Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van een flesje water.
* Uiteraard dienen we ons samen te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Alleen op die manier kunnen we samen weer genieten.
* Houd 1,5 meter afstand van elkaar, andere gasten en werknemers, blijf je handen goed wassen en hoe jammer ook; blijf met klachten nog even thuis.

Eat, drink & relax

Sfeerimpressie

brand_icon
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief