De leukste Beachclub
van het Zuiden

brand_icon

Beachclub Sunrise is een unieke locatie gelegen aan het water van Aquabest in de omgeving van Eindhoven. Je kunt hier terecht voor al je particuliere en zakelijke evenementen, van bruiloften en feesten tot presentaties. Dankzij de verschillende zalen en locaties op onze beachclub, kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod. Tevens kun je hier heerlijk genieten op een luxe loungebed op ons strand óf een plekje op het terras van The Beach Food Club.

Op ons terrein zit ook Eventcentre Aquabest, waar we graag mee samenwerken om voor iedere gelegenheid de passende ruimte te vinden. Wil je een lege, casco zaal huren of ben je op zoek naar een congreslocatie bij Eindhoven? Beachclub Sunrise en Eventcentre Aquabest bieden samen een fantastische evenementenlocatie bij Eindhoven voor zowel particuliere als zakelijke events en feesten. Het toonbeeld van Brabantse veelzijdigheid en gezelligheid!

Agenda

brand_icon

Bekijk de agenda van Beachclub Sunrise.

Ligging & Parkeren

brand_icon

Beachclub Sunrise
Ekkersweijer 3
5681 RZ Best

Vacatures

brand_icon

Kom jij bij ons werken?

Referenties

brand_icon

Bekijk hier ervaringen van mensen die bij ons een feest, bruiloft of event hebben georganiseerd!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise

brand_icon

Rilaina

Eventmanager

"Luisteren, faciliteren, waarmaken en overtreffen: dat is waar mijn hart ligt. Of het nu gaat om een klein of groot gezelschap, een formele bijeenkomst of een groot feest. Ik haal voor mijn klanten alles uit de kast om voor hun gasten de perfecte beleving te creëren. Nieuwsgierig naar mijn kracht? Stuur me dan een bericht en ik bespreek graag alle mogelijkheden en kansen."

Nadieh

Eventmanager

"Samen met ons gedreven team de perfecte beleving voor onze gasten creëren, dat is wat ik het liefste doe. Ik wil in contact staan met mijn klanten, luisteren naar hun wensen en alle zorgen uit handen nemen. Ieder event dat wij organiseren en faciliteren moet een herinnering blijven voor alle gasten. Gasten moeten met een WAUW-gevoel naar huis gaan. "

Routebeschrijving

brand_icon

Vragen over Beachclub Sunrise?
Je kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaand mailadres en telefoonnummer. Ook kun je het contactformulier op deze pagina invullen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Beachclub Sunrise? Volg ons dan op social media! FacebookInstagram, en LinkedIn.

LET OP!
Kom je met de auto naar Beachclub Sunrise en heb je jouw navigatie aan staan? Zet die dan uit zodra je het terrein van Aquabest op komt rijden. Wanneer je op het terrein van Aquabest bent, volg dan de borden met het logo van ‘Beachclub Sunrise’. Kom je vanaf de Terraweg Aquabest op gereden? Neem dan de eerste afslag op de rotonde die je tegenkomt en volg de bordjes met ‘Beachclub Sunrise’.

Routebeschrijving

Advies
& Organisatie

Jouw idee omzetten naar een event. Onze eventmanagers zijn daar experts in! Ons team heeft ruime ervaring in het plannen en organiseren van alle type events. Zij vinden niets leuker dan de perfecte sfeer en beleving voor jouw event neer te zetten. Het verschil zit in de details en onze eventmanagers denken daarin graag met je mee. Laat je deskundig door hen adviseren en indien gewenst nemen ze de complete verzorging uit handen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief