Meer informatie nodig?
Neem contact met ons op.

brand_icon

Meer informatie over de mogelijkheden op ons strand, terras of over het organiseren van een particulier of zakelijk event?

Locatieverhuur (maandag tot en met vrijdag 09:00-17:00)
Telefonisch via 0499 370 349
Mail via info@beachclubsunrise.nl

The Beach Food Club, Strand en Sport (tijdens openingsdagen van 10:00-20:00)
Je kunt het beste contact met ons opnemen via WhatsApp. Via deze manier kunnen we je het snelste helpen.
WhatsApp via 06 20 704 761
Telefonisch via 0499 376 187
Chat via de website
Mail via info@beachclubsunrise.nl

Beachclub Sunrise
Ekkersweijer 3
5681 RZ Best

Contactformulier

brand_icon

"*" geeft vereiste velden aan

Voor welk event zoek je een locatie?*
Hidden

Contact

brand_icon

info@beachclubsunrise.nl

+31499-370349

Routebeschrijving

brand_icon

Vragen over Beachclub Sunrise?
Je kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaand mailadres en telefoonnummer. Ook kun je het contactformulier op deze pagina invullen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Beachclub Sunrise? Volg ons dan op social media! FacebookInstagram, en LinkedIn.

LET OP!
Kom je met de auto naar Beachclub Sunrise en heb je jouw navigatie aan staan? Zet die dan uit zodra je het terrein van Aquabest op komt rijden. Wanneer je op het terrein van Aquabest bent, volg dan de borden met het logo van ‘Beachclub Sunrise’. Kom je vanaf de Terraweg Aquabest op gereden? Neem dan de eerste afslag op de rotonde die je tegenkomt en volg de bordjes met ‘Beachclub Sunrise’.

Routebeschrijving

De eventmanagers van Beachclub Sunrise

brand_icon

Rilaina

Eventmanager

"Luisteren, faciliteren, waarmaken en overtreffen: dat is waar mijn hart ligt. Of het nu gaat om een klein of groot gezelschap, een formele bijeenkomst of een groot feest. Ik haal voor mijn klanten alles uit de kast om voor hun gasten de perfecte beleving te creëren. Nieuwsgierig naar mijn kracht? Stuur me dan een bericht en ik bespreek graag alle mogelijkheden en kansen."

Nadieh

Eventmanager

"Samen met ons gedreven team de perfecte beleving voor onze gasten creëren, dat is wat ik het liefste doe. Ik wil in contact staan met mijn klanten, luisteren naar hun wensen en alle zorgen uit handen nemen. Ieder event dat wij organiseren en faciliteren moet een herinnering blijven voor alle gasten. Gasten moeten met een WAUW-gevoel naar huis gaan. "

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief