Zaalverhuur Eindhoven

Zaal huren bij Eindhoven
Beachclub Sunrise beschikt over sfeervolle zalen voor ieder type evenement. Voor klein en groot, van 50 tot 1.000 personen. Organiseer je vergadering, verjaardag, bruiloft, congres of presentatie in regio Eindhoven bij Beachclub Sunrise.

Zaalverhuur Best
De verrassende zalen bieden ongeremde mogelijkheden om ieder type event te organiseren. De eventmanagers van Beachclub Sunrise ontzorgen je in de organisatie en zetten samen met jou de perfecte beleving neer. Bekijk onze zalen.

Bedrijfsfeest, wedding of kerstfeest in de winter?   
Jij hebt de gelegenheid, wij hebben de locatie! Want jouw event verdient wat ons betreft het beste. Onze eventmanagers & weddingplanners staan de hele winter klaar om jouw ideale event te organiseren. Van november t/m maart zijn we omgetoverd in wintersfeer! Voel de warmte al bij binnenkomst en geniet van de mooi aangeklede zalen. Van bedrijfsfeest tot aan winter wedding. Wij nemen voor jou alles uit handen, zodat jij en je gasten alleen maar hoeven te genieten van jouw perfecte dag op onze mooie winterlocatie.

Direct boeken

Zaal Sunrise

De Zaal Sunrise biedt ruimte voor 450 personen en is ideaal voor grote gezelschappen. Deze zaal is omringd door glas, dit zorgt in combinatie met de Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water.

Boek zaal Sunrise

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een borrel, feestavond of een rustige presentatie en geschikt voor 150 personen. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. De zaal is voorzien van mooi, donkerder meubilair, houten muren, loungebanken en lekker veel lichtinval. Geschikt voor diverse gelegenheden!

Boek zaal Sunset

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen.

Boek zaal Bruisend

Zaal The View

The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. The View is een ideale zaal voor een vergadering, feestelijke borrel of heerlijke barbecue. Voor vergaderingen biedt The View capaciteit tot 43 gasten, voor een borrel of barbecue tot 90 gasten.

Let op: The View is niet direct gelegen bij Beachclub Sunrise, maar aan de overkant van het water van Aquabest.

Boek The View

Zaal Buddha Lounge

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme borrel, ceremonie of barbecue. De Buddha Lounge is overdekt en beschikbaar voor 80 gasten.

Boek de Buddha Lounge

Zaal Ponton

Een mooie buitenlocatie gelegen aan het water en perfect voor een intieme borrel of ceremonie. Het Ponton is overdekt en geschikt voor 80 gasten.

Boek het Ponton

Waarom Beachclub Sunrise?

Ieder type event

Volledig verzorgd

Perfecte ligging

Drank & Catering

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief