Zaal huren

brand_icon

Zaal huren in Eindhoven
Beachclub Sunrise beschikt over sfeervolle zalen voor ieder type evenement. Voor klein en groot, van 50 tot 1.000 personen. Organiseer je vergadering, verjaardag, bruiloft, congres of presentatie in regio Eindhoven bij Beachclub Sunrise.

Zaalverhuur Best
De verrassende zalen bieden ongeremde mogelijkheden om ieder type event te organiseren. De eventmanagers van Beachclub Sunrise ontzorgen je in de organisatie en zetten samen met jou de perfecte beleving neer. Bekijk onze zalen.

Direct boeken

Zaal Sunrise

De Zaal Sunrise biedt ruimte voor 450 personen en is ideaal voor grote gezelschappen. Deze zaal is omringd door glas, dit zorgt in combinatie met de Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water.

Boek zaal sunrise

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een bedrijfspresentatie en geschikt voor 150 personen. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. In de loungebanken kun je rustig genieten van een presentatie. Daarnaast is er een afgeschermd buitenterras waarbij je uitkijkt over het water.

Boek zaal sunset

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen.

Boek zaal bruisend

Zaal The View

The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Met een capaciteit tot 150 personen is The View de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst, gezellige barbecue of als VIP-Area tijdens grote events!

Boek the view

Buddha Lounge

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme borrel, ceremonie of barbecue. De Buddha Lounge is overdekt en beschikbaar voor 80 gasten.

Boek de buddha lounge

Waarom Beachclub Sunrise?

brand_icon

Ieder type event

Volledig verzorgd

Perfecte ligging

Drank & Catering

Neem contact met ons op

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief