Tropicalia

brand_icon

Op zondag 4 april 2021 zal er een nieuw event plaats vinden, namelijk     T R O P I C A L I A. Bereid je voor op een zeer tropische nacht op de eerste zondag van de maand. Kom met je dans squad en dans de gehele nacht door bij Tropicalia. Tropicalia, is een luxe sociaal dansfeest waar je collega-dansers ontmoet, geniet van goede muziek en de tropische vibes voelt!  Kom ons je beste dansbewegingen laten zien @ T R O P I C A L I A.

Tropicalia brengt je een selectie van de beste Latin DJ’s naar Beachclub Sunrise. Geniet de hele nacht door van de beste artiesten van Bachata, Kizomba, het Caribisch gebied en Salsa in twee verschillende gebieden!

– INFO –
Datum: zondag 4 april
Tijd: 18:00 – 00:00

– Corona Update –
Door de ontwikkelingen van het COVID-19 (Corona) virus zijn eerdere edities van Tropicalia @ Beachclub Sunrise helaas geannuleerd. Tickets die zijn gekocht zullen geldig zijn voor de volgende editie in Beachclub Sunrise op zondag 4 april. Alle ticketkopers hebben hier bericht over ontvangen. Ondanks dat de situatie buiten onze macht is hopen we op jullie begrip.

Tickets
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief