Trouwen bij Beachclub Sunrise,
de mooiste dag van je leven

brand_icon

De mooiste dag van je leven vier je bij Beachclub Sunrise. De perfecte trouwlocatie in de regio Eindhoven om jouw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. De stijlvolle binnen- en buitenlocaties brengen de gewenste sfeer en onze weddingplanners helpen je met plannen en organiseren. Jullie dag wordt volledig tot in de puntjes verzorgd.

Afspraak maken

Sfeerimpressie

brand_icon

Trouwlocaties

De officiële trouwlocatie van Beachclub Sunrise is de perfecte sfeervolle plek om te trouwen.

Bekijk onze trouwlocaties

Adembenemend

Weddingplanners

De ervaren weddingplanners van Beachclub Sunrise helpen je met het plannen en organiseren van jullie bruiloft.

Ontmoet onze weddingplanners

Organiseren

Drank & Catering

Kies samen met de weddingplanners de lekkerste dranken en gerechten uit om de perfecte invulling voor jullie bruiloft te creëren.

Meer over de catering

Geheel verzorgd

Trouwspiratie

Inspiratie op doen voor jullie grote dag? Wij organiseren twee keer per jaar Trouwspiratie, waarbij we jullie graag informeren over de diverse mogelijkheden.

Meer over trouwspiratie

Inspiratie

Weddingpartners

Als ervaren trouwlocatie zijn wij jullie graag van dienst met het vinden van de perfecte partners voor jullie grote dag! Samen met onze weddingpartners bieden wij het volledige pakket om je droombruiloft te kunnen vieren.

Bekijk onze partners

Samenwerken

Referenties

Daphne en Johan

Top locatie! Gasten zijn niks tekortgekomen. We horen alleen maar positieve verhalen! We zijn zo blij dat we onze dag bij Beachclub Sunrise hebben kunnen vieren. We raden deze locatie zeker aan. Bedankt voor de geweldige dag!!!!

Rob en Marion

Wij hebben een geweldige dag gehad tijdens onze bruiloft bij Beachclub Sunrise! Alles was bespreekbaar en flexibel. Dit contact verliep zeer soepel en vlot. Op de dag zelf hadden we stralend weer waardoor de locatie nog meer tot z'n recht kwam! Door de partijleider werd er ontzettend hard gewerkt om het ons naar de zin te maken. Er ontbrak niets op onze grote dag, alles werd overlegd en we mochten werkelijk overal in mee beslissen! Wij hebben de mooiste dag van ons leven beleefd, mede dankzij de geweldige service en gastvrijheid van Beachclub Sunrise!

Mark en Femke

Wij hebben onze bruiloft gevierd in zaal Sunrise bij Beachclub. Het was in één woord geweldig! Overdag heerlijk met dag gasten op de veranda geborreld en gegeten. De kinderen konden lekker buiten spelen en 's avonds hebben we met zo'n 200 gasten genoten van een geweldige band, goede DJ's en top hapjes en drankjes. Wij wilden graag een relaxte trouwdag zonder teveel protocol en dat is meer dan geslaagd. Complimenten aan eventmanagers van de locatie voor het meedenken over de details. We kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben van onze gasten zeer veel complimenten ontvangen over de locatie. Het hele plaatje klopte gewoon!

Marcel en Suzan

Als je een locatie zoekt met water en strand dan moet je echt naar Beachclub Sunrise gaan. Ze staan altijd voor je klaar en er is niks teveel moeite. Zelfs op de dag zelf word je heel erg goed geholpen. De locatie is ontzettend fijn buiten! We hebben geen last van andere gasten gehad, bijv. van het restaurant of badgasten. Je hebt echt je eigen feestlocatie.

Wilko en Lotte

In een woord geweldig! Alles verliep zoals gehoopt, het eten was heerlijk, de bediening heel vriendelijk niets was teveel en super service. We hebben fijne gesprekken vooraf gehad met Rilaina ook zij was zeer behulpzaam en dacht goed met ons mee. Evelien Emonds heeft de foto's gemaakt gedurende de dag, Ook de DJ hebben wij via Sunrise geregeld en dat was helemaal geweldig, wij hebben echt een heerlijke dag gehad bij Beachclub Sunrise.

Reinier en Jurnice

De locatie is heel mooi. Binnen en buiten! En de service is geweldig. Ze denken zo goed met je mee, dat ze al een heel programma voor ons hadden opgesteld op ons 1e gesprek. Alle andere wijzigingen kunnen prima besproken worden. Heel fijn contact! De catering die gebruikt wordt is uitmuntend! Nog nooit zoveel complimenten ontvangen van onze gasten over de presentatie en de smaak van het eten. Chapeaux! DJ die je als service erbij kan huren is ook erg goed.

Beleef een onvergetelijke dag,
Onze weddingplanners adviseren je graag!

Tijdens jullie bruiloft willen jullie de dag van jullie leven beleven. Wij begrijpen als geen ander dat jullie je dan geen zorgen willen maken en juist willen genieten van elkaar. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat jullie trouwdag goed verloopt. We hebben veel ervaring en expertise in huis om een onvergetelijke belevenis te maken van deze bijzondere dag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief