Kom werken bij
Beachclub Sunrise

brand_icon

Beachclub Sunrise is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip op Recreatiegebied Aquabest. Altijd gezellig en super gastvrij. Een plek waar gasten zich even op vakantie wanen. Het hele jaar kan je bij ons terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Met de zomer als het stralende middelpunt! Gasten kunnen niet alleen lekker loungen op ons terras, maar ook op ons strand ontbreekt het ze aan niets. En zit het weer een keertje niet mee, dan is het heerlijk vertoeven binnen in ons restaurant.

We gaan het zomerseizoen van 2022 rocken en dat doen met het beste horecateam van Brabant! In dat team is nog plek voor barbeukers, keukensterren, hoofd strandzaken en serviesmanagers!

THE BEACH FOOD CLUB, STRAND & EVENTS

Voor The Beach Food Club, het strand en events zijn wij op zoek naar horecabazen en -bazinnen.

Medewerker bar & bediening

Een biertje tappen, soepel je bestellingen uitlopen en het terras straktrekken, terwijl je een groepje gasten vermaakt met een leuk onderonsje. Jij doet het met een big smile, vol aandacht en een positieve energie. Benieuwd check dan hier alle info!

Hulpkok

Salade Husselaar, Head of Nacho, Superspreader (aioli only). Het zijn zomaar een paar termen die bij jou passen. Je houdt van eten, maar je vindt het vooral leuk om het te bereiden. Of je nou al super ervaren bent of aan het begin van je carrière staat, onze chef-koks geven jou de tools om met ze te vlammen in de keuken. Interesse, bekijk dan de volledige vacature hier!

Beachboys & Beachgirls

Jij bent geboren voor het strand. Voeten in het zand, zon in je gezicht, relaxte vibes en je staat flirterig in het leven. Niet te verwarren met lui, want jij krijgt juist energie van het strand en je wil graag dat onze bezoekers dat ook krijgen. Alles over deze droombaan is hier te lezen!

THE BEACH CLUB FACILITY

We willen natuurlijk niet opscheppen, maar we doen het toch! The Beachclub is natuurlijk een plaatje en ons kloppend hart. Graag houden we dat zo en daar voor zoeken we de juiste mensen! Ben jij degene met groene vingers of die alles kan, dan zoeken we jou!

Alleskunner / handyman

Bij ons kantoor op recreatiegebied Aquabest is het namelijk geen dag hetzelfde. Want wij zijn een bonte verzameling van bedrijven in één. Evenementenorganisator, horecaondernemer, stranduitbater, webshophouder, museumbaas en het einde is nog niet in zicht. Superveelzijdig, maar wel binnen een overzichtelijk team. Voor al deze bedrijven zijn we op zoek naar een spontane, enthousiaste en energieke duizendpoot die per direct beschikbaar is. Jij wordt de baas van ons magazijn en beheerder van de kalmte. Benieuwd?! Lees dan de vacature hier! 

Hovenier 

Gaat jouw hart sneller kloppen van de seizoenen? Weet jij wanneer een boom geknot en een struik gesnoeid moet worden? Ontsnapt geen onkruidje aan jouw aandacht en staat het gras er onder jouw leiding altijd strak gekapt bij? Wij hebben deze job dan in de aanbieding!

Neem contact met ons op

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief