Kom werken bij
Beachclub Sunrise

brand_icon

Hey, leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Beachclub Sunrise! Als je op zoek bent naar een te gekke werkplek waar je kunt genieten van de zon, het water en een heerlijke vibe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze beachclub is niet zomaar een plek, het is een ervaring.

We zijn op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken, zowel op locatie als op kantoor. Of je nu een ervaren horecaheld bent of net begint in de branche, we willen graag van je horen. Beachclub Sunrise is een dynamische omgeving waar je kunt leren, groeien en jezelf kunt zijn.

Als je gepassioneerd bent over eten & drinken, gastvrijheid en een coole sfeer, dan is Beachclub Sunrise de perfecte plek voor jou. We bieden je niet alleen een baan, maar ook een kans om deel uit te maken van een leuke en ambitieuze groep mensen die samenwerken om onze gasten de beste strandervaring te bieden.

Bekijk onze vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog als je je bij ons team wilt voegen. Laten we samen de zomer van ons leven maken!

VACATURE: STAGIAIRE EVENTPLANNER

Neem contact met ons op

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349