FAQ
Meest gestelde vragen

brand_icon

ALGEMEEN

 • The Beach Food Club, het strand en sport zijn weer geopend vanaf 1 april.
 • Beachclub Sunrise is het gehele jaar geopend voor events, bruiloften of een andere reden voor het huren van één van haar zalen.
 • Klik hier voor de openingstijden van The Beach Food Club.
 • Klik hier voor de openingstijden van het strand.
 • Het huren van een van onze locaties voor een privégezelschap gaat altijd op aanvraag. Dit is het hele jaar door mogelijk.

 • Huur een van onze locaties voor droombruiloft, bedrijfsevent, verjaardag, familieborrel, babyshower of andere gelegenheid.
 • Je kunt bij The Beach Food Club terecht voor een heerlijk hapje of drankje op ons terras of in ons restaurant.
 • Ultiem genieten doe je op ons strand.
 • Sporten is mogelijk bij de verschillende sportveldjes en -lessen op ons strand.
 • Check onze agenda voor onze verschillende events en activiteiten.

Beachclub Sunrise is een unieke locatie gelegen aan het water van Aquabest, ligt centraal tussen Eindhoven, Best en Son & Breugel en is goed en snel bereikbaar via de snelwegen A50 en A2.

In Google Maps kun je zien waar Beachclub Sunrise gevestigd zit en je route inplannen. Of vul ons adres handmatig in:
Beachclub Sunrise
Ekkersweijer 3
5681 RZ Best

Klik hier voor de route met de auto
Klik hier voor de route met het openbaar vervoer

Let op! Kom je met de auto naar Beachclub Sunrise en heb je jouw navigatie aan staan? Zet die dan uit zodra je het terrein van Aquabest op komt rijden. Wanneer je op het terrein van Aquabest bent, volg dan de borden met het logo van ‘Beachclub Sunrise’. Kom je vanaf de Terraweg Aquabest op gereden? Neem dan de eerste afslag op de rotonde die je tegenkomt en volg de bordjes met ‘Beachclub Sunrise’.

Parkeertarieven 2024:
- Eerste 2,5 uur gratis
- Daarna per uur €2,00
- Maximum van €5,00
* Er gelden afwijkende tarieven voor feesten, partijen en evenementen

De accu van je fiets kan bij The Beach Food Club opgeladen worden. Vraag dit even bij een van onze horecatoppers, zij helpen je graag. Het opladen van je auto is helaas niet mogelijk op dit moment.

Nee, helaas bij Beachclub Sunrise niet.

Links grensend aan Beachclub Sunrise ligt Glamping Blessed. Overnacht in één van de 15 luxe Domes aan het water van Aquabest.

Op 3 km afstand van onze locatie staat het Van Der Valk Hotel Eindhoven-Best. Dit nieuwe hotel opende haar deuren in mei 2023! Een ruime keuze uit luxe kamers en suites.

Huisdieren zijn alleen toegestaan op het terras van The Beach Food Club, niet binnen in het restaurant en/of op het strand.

Neem hier even contact met ons op, wij zullen gevonden voorwerpen ten allen tijden zes maanden bewaren.

Je kunt het beste contact met ons opnemen via de chat op deze website. Via deze manier kunnen we je het snelste helpen.

Beachclub Sunrise
Ekkersweijer 3
5681 RZ Best

LOCATIEVERHUUR

Beachclub Sunrise is het gehele jaar geopend voor het huren van één van haar zalen en events. Het huren van een van onze locaties voor een privégezelschap gaat altijd op aanvraag.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen wanneer je een van onze locaties huurt. Bekijk de vele mogelijkheden die we bieden hier.

Nee, helaas bij Beachclub Sunrise niet.

Links grensend aan Beachclub Sunrise ligt Glamping Blessed. Overnacht in één van de 15 luxe Domes aan het water van Aquabest.

Op 3 km afstand van onze locatie staat het Van Der Valk Hotel Eindhoven-Best. Dit nieuwe hotel opende haar deuren in mei 2023! Een ruime keuze uit luxe kamers en suites.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

THE BEACH FOOD CLUB

Klik hier voor de openingsdagen en -tijden van The Beach Food Club.

Hoe kan ik reserveren voor The Beach Food Club?
Maak hier je reservering. Indien het niet meer mogelijk is om online te reserveren, zitten we helaas vol of zijn we niet geopend. Om te reserveren voor meer dan 8 personen, mail ons dan.

Hoe kan ik mijn reservering voor The Beach Food Club wijzigen of annuleren?
Je hebt per mail een bevestiging van jouw reservering ontvangen. In de bevestigingsmail zie je een link. Via deze link kun je jouw reservering wijzigen.

Heb ik met mijn reservering voor The Beach Food Club ook toegang tot het Strand van Beachclub Sunrise?
Nee, voor het Strand dien je losse toegangstickets te kopen. Koop hier jouw tickets.

Wat moet ik doen als ik geen bevestiging heb ontvangen van mijn reservering voor The Beach Food Club?
Het kan helaas voorkomen dat de bevestiging in de spamfolder (ongewenste mail) terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kun je via deze pagina contact met ons opnemen.

Bij The Beach Food Club zorgen wij ervoor dat je op ieder moment van de dag kan komen genieten. Van ontbijt tot lunch en van diner tot afterborrel.

Check de lunchkaart & dinerkaart.

Wat is er te doen voor kinderen bij The Beach Food Club?
Kinderen kunnen zich optimaal en veilig vermaken is de omheinde speeltuin. Deze is zowel vanaf het strand als The Beach Food Club te bereiken.

Wat staat er op het menu voor kinderen?
Ook voor de kleintjes is er genoeg lekkers! Wat dacht je van een lekkere pasta of poffertjes?

STRAND

Klik hier voor de openingsdagen en -tijden van het strand.

Tickets
Waar kan ik tickets kopen voor het strand?
Koop hier je ticket(s).

Is het verplicht om een ticket te kopen?
Ja, het is verplicht om een ticket te kopen voor het strand.

Ik wil met meer dan 4 personen komen, hoe boek ik de tickets?
Wanneer je met meer personen wil komen dan de tickets aanbieden, zul je losse tickets moeten kopen. Als je bijvoorbeeld met 8 personen wil komen, zul je twee keer een 4-persoonsticket moeten kopen. We kunnen niet garanderen dat je met iedereen samen kunt liggen. Kom zo vroeg mogelijk, zodat je zelf een plek uit kan zoeken.

Het lukt me niet om tickets te kopen, wat moet ik doen?
Als het niet lukt om tickets te kopen, kun je het beste een bericht sturen via onze chat. Via die weg kunnen wij je het snelste helpen.

Moet ik voor mijn kinderen ook een ticket kopen?
Voor kinderen tot en met 12 jaar hoef je geen apart ticket te kopen, mits je voor de kinderen geen eigen strandbed wenst. Indien je voor de kinderen een eigen strandbed wenst, moet je ook voor hen een ticket kopen.

Ik wil een specifieke plek of zeker weten dat ik langs mijn vrienden of familie lig. Kan dat?

 • We garanderen dat je naast elkaar ligt met het aantal personen op een ticket. Dit kunnen wij niet garanderen indien je meerdere tickets hebt en deze wil combineren. In dat geval is ons advies om zo vroeg mogelijk aanwezig te zijn om zelf een plekje uit te zoeken.
 • Wij kunnen helaas geen specifieke plekken garanderen. Indien je een sterke voorkeur hebt voor een specifieke plek in ons advies om zo vroeg mogelijk aanwezig te zijn om zelf een plekje uit te zoeken.

Wat moet ik doen als ik geen bevestiging heb ontvangen van mijn ticket(s)?
Het kan zijn dat de bevestiging in de map spam/ongewenst van jouw mail is gekomen. Indien je helemaal geen bevestiging hebt ontvangen, kun je het beste via de chat of Whatsapp (06 49098391) contact met ons opnemen zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Hoe moet ik mijn tickets voor het strand wijzigen?
Je hebt per mail een bevestiging met jouw tickets ontvangen. In de bevestiging zie je een link; reservering beheren. Via deze link kun je tickets wijzigen. Je kunt jouw reservering wijzigen tot 1 dag voorafgaand aan de reservering.

Wat zijn de annuleringsmogelijkheden?
Je hebt per mail een bevestiging met jouw tickets ontvangen. In de bevestiging zie je een link; reservering beheren. Via deze link kun je een aanvraag indienen om jouw tickets te annuleren. Wanneer jouw annulering wordt goedgekeurd, krijg je direct jouw geld terug gestort en een bevestiging per mail. Je kunt jouw reservering annuleren tot 1 dag voorafgaand aan de reservering.

Kan ik tickets bij de ingang kopen?
Nee, helaas niet. Er worden geen tickets verkocht op locatie.

Ik zie dat er geen tickets voor het strand meer beschikbaar zijn. Zijn er mogelijkheden om toch toegelaten te worden?
Let op: wanneer ons online reserveringssysteem aangeeft dat de tickets voor strandbezoek zijn uitverkocht, is het strand op dat moment helemaal vol. Indien er gedurende de dag weer tickets beschikbaar komen, worden deze ook online weer vrijgegeven. Check dus regelmatig de reserveringspagina. Je kunt je niet inschrijven voor een wachtrij. Ons advies is om uiterlijk 72 uur voorafgaand jouw ticket(s) te kopen.

Voor hoe ver vooruit kan ik tickets kopen?
Afhankelijk van het weer is het mogelijk om 7 dagen vooruit tickets te boeken.

Heb ik met mijn reservering voor The Beach Food Club ook toegang tot het Strand van Beachclub Sunrise?
Nee, voor het Strand dien je losse toegangstickets te kopen. Koop hier jouw tickets.

Betalingen

Hoe lang duurt het voor dat ik mijn geld terug krijg?
Bij wijzigingen storten wij het geld direct terug.
Bij annuleringen storten wij het geld direct terug na goedkeuring van de annulering.

Ik heb geen Nederlands bankrekeningnummer, hoe moet ik mijn tickets betalen?
Voor onze Belgische gasten is het mogelijk om met Bancontact te betalen. Behalve via Ideal en Bancontact is het ook mogelijk om met creditcard te betalen.

Wat zijn de horeca mogelijkheden op het Strand?
Vanaf je loungebedje of op het terras geniet je de hele dag van heerlijke beachy gerechten. Klik hier voor de menukaart.

Hoe kan ik mijn eten en drinken bestellen en betalen?
Je kunt vanaf ieder bed of iedere tafel eten en drinken bestellen via een QR code. Het enige wat je nodig hebt, is een mobiele telefoon met camera en mobiel internet bankieren. Je bestelt vanaf jouw tafel of loungebed, je betaalt via mobiel bankieren en wij komen het bij je brengen. Daarnaast staan onze medewerkers klaar met porto en pinautomaat.

Mag ik mijn eigen eten en of drinken meenemen?
Nee, eigen consumpties zijn niet toegestaan (m.u.v. een fles water p.p.) Fruit, chips, nootjes etc. zijn dus ook niet toegestaan. Bij binnenkomst zal een medewerker van het strand er op toezien dat er geen eigen consumpties worden meegenomen. Uiteraard gaan wij coulant om met hele kleine kinderen, diëten of allergieën.

Wat is er te doen voor kinderen op het strand?
Kinderen kunnen zich lekker uitleven in het zand of het water. Daarnaast kunnen ze zich optimaal en veilig vermaken in de omheinde speeltuin. Deze is zowel vanaf het strand als The Beach Food Club te bereiken.

Wat staat er op het menu voor kinderen?
Ook voor de kleintjes is er genoeg lekkers! Behalve diverse ijs, snoep en chips, eten de kleinsten ook heerlijk van onze menukaart speciaals voor kids.

Is het toegestaan om alleen te zwemmen zonder een ticket te kopen?
Nee, om toegang te krijgen tot het strand en het water dien je tickets te kopen voor het strand.

Is het water veilig en schoon om in te zwemmen?
Ja, ieder jaar wordt het water van Aquabest zorgvuldig gecontroleerd en getoetst.

 • Sportveldjes
 • Lucht compressor t.b.v. opblazen inflatables
 • Toiletten
 • Douches

AGENDA

Uiteraard helpen wij je graag! Stuur een mailtje naar info@beachclubsunrise.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

We bespreken natuurlijk graag de mogelijkheden met je. Zou je ons een mailtje willen sturen via info@beachclubsunrise.nl? Dan komen we graag met je in contact!

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief