Beachclub Sunrise,
dé locatie voor jouw perfecte event!

brand_icon

Jij hebt de gelegenheid, wij hebben de locatie! Want jouw event verdient wat ons betreft het beste. De eventmanagers & weddingplanners van Beachclub Sunrise staan het hele jaar klaar om jouw ideale event te organiseren. Van droombruiloft tot aan bedrijfsfestival. Wij nemen voor jou alles uit handen, zodat jij en je gasten alleen maar hoeven te genieten van jouw perfecte dag op onze ideale locatie.


LET OP: wij doen ons best om alle leuke aanvragen te behandelen. I.v.m. enorme drukte is de reactiesnelheid echter helaas vertraagd.

Neem contact met ons op!

Zakelijke events

Beachclub Sunrise is dé locatie voor jouw bedrijfsevenement als je op zoek bent naar een dynamische en inspirerende omgeving. Geen statische bijeenkomst voor jouw deelnemers of gasten, maar een sfeer waarin creativiteit en initiatief vrij kan vloeien. Beginnen met een vergadering en afsluiten met een gezellige BBQ. Uitpakken met een bedrijfsfestival of een kleine afscheidsborrel voor een collega. Bij ons kan het allemaal! Er zijn geschikte ruimtes vanaf 10 tot 1.500 personen.

Alles over Zakelijke events

To the point

Bruiloft

Congrats! Jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje! Vier je de dag van je dromen in een ontspannen setting met een beachy vibe. Kies uit verschillende ruimtes en locaties van de Beachclub. Stuk voor stuk trendy en stijlvol ingericht en tot in de puntjes verzorgd. Onze inspirerende weddingplanners vinden het te gek om je hierbij te helpen en maken jullie bruiloft tot een onvergetelijk sprookje!

Alles over Bruiloft

Onvergetelijk

Particuliere events

Jij hebt iets te vieren en daar zijn wij experts in! Jouw verjaardag, jubileum of familiedag; bij Beachclub Sunrise maken we van ieder heugelijk feit een feest. Je bent welkom met een klein gezelschap, maar wij weten ook zeker wel raad met grote groepen. En wil je het nét even anders dan anders? Onze eventmanagers denken graag met je mee!

Alles over Particuliere events

Ontsnap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief