Event
Trouwspiratie

brand_icon

Yay, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Super leuk dat jullie een kijkje komen nemen bij Trouwspiratie.
Trouwspiratie is natuurlijk een knipoog naar trouwinspiratie en staat helemaal in het teken van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft!

We zijn tijdens deze dag geopend van 14.00 tot 16.30 uur voor bruiloftinspiratie voor iedereen. Kom dus gezellig langs met vrienden en/of familie op dit trouwevent om inspiratie op te doen en vrijblijvend de gehele locatie en alle mogelijkheden te bekijken. Onze weddingplanners zijn uiteraard aanwezig om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.

Onze weddingpartners informeren jullie daarnaast graag over de producten/diensten zij die bieden om jullie grote dag nóg mooier te maken! Denk hierbij aan onder andere decoratie, de bruidstaart, de ringen, danslessen en natuurlijk entertainment. Zo kun je onder het genot van een hapje en drankje jullie ideeën direct omzetten in plannen. Samen met onze weddingpartners maken wij deze dag én natuurlijk jullie bruiloft graag onvergetelijk voor jullie.

Meld je hieronder aan, zodat we weten dat jullie erbij zijn en we jullie op de hoogte kunnen houden omtrent Trouwspiratie.

Heel graag tot dan!

Meld je gratis aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief