Trouwspiratie
Beachclub Sunrise

brand_icon

ZONDAG 29 SEPTEMBER 2024

Trouwspiratie is natuurlijk een knipoog naar trouwinspiratie en staat helemaal in het teken van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft!

We zijn tijdens deze dag geopend van 14.00 tot 16.30 uur voor bruiloftinspiratie voor iedereen. Kom dus gezellig langs met vrienden en/of familie op dit trouwevent om inspiratie op te doen en vrijblijvend de gehele locatie en alle mogelijkheden te bekijken. Onze weddingplanners zijn uiteraard aanwezig om eventuele vragen die jullie hebben te beantwoorden.

Onze weddingpartners informeren jullie daarnaast graag over de producten/diensten zij die bieden om jullie grote dag nóg mooier te maken! Denk hierbij aan onder andere decoratie, de bruidstaart, de ringen, danslessen en natuurlijk entertainment. Zo kun je onder het genot van een hapje en drankje jullie ideeën direct omzetten in plannen. Samen met onze weddingpartners maken wij deze dag én natuurlijk jullie bruiloft graag onvergetelijk voor jullie.

Graag tot dan!

"*" geeft vereiste velden aan

Trouwspiratie:
Organiseren, inspireren en beleven!

Bekijk onze inspirerende locaties en spar met onze weddingpartners over decoratie, muziek, entertainment en eventuele huwelijksvoorbereidingen. Ontdek de mogelijkheden en zet het direct om in concrete trouwplannen.

Nieuwsgierig naar onze partners? Hier vind je onze partners voor bruiloften.

Beleef

Sfeerimpressie

brand_icon

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief