Creatieve workshop
Eindhoven

brand_icon

Zoek je een leuke invulling voor een bedrijfsuitje? Wij denken graag met je mee voor een passende invulling. Van een salsa workshop, cocktail workshop en percussie workshop tot aan een workshop vloggen. Voor ieder wat wils.

Kies voor teambuilding
De diverse creatieve workshops verhogen de teambuilding binnen het bedrijf. Daag je collega’s uit om te ontspannen en uit hun comfortzone te treden. Of ga juist in een creatieve setting met elkaar brainstormen over relevante thema’s binnen het bedrijf.

Neem contact op

Salsa workshop

Het eerste deel van de cursus bestaat uit het aanleren van basispassen van de salsa dans. Dit gebeurt op een swingende en eenvoudige manier. In het tweede gedeelte maken de gasten kennis met de Merengue dans en de Bachata dans.

Cocktail workshop

Leer in deze workshop hoe je zelf een heerlijke cocktail maakt. In no time maak je een cocktail met de juiste technieken, ingrediënten en recepten. De kunst van het cocktail shaken komt aan bod en na afloop kun je uiteraard genieten van je eigen cocktail.

Percussie workshop

In het begin speelt iedereen hetzelfde ritme om op te warmen. Daarna wordt de techniek uitgelegd en komen verschillende ritmes aan bod. Zo ontstaan opzwepende ritmes met veel dynamiek. Door deze workshop ontstaat er een uitgelaten sfeer waarbij de lachspieren volop worden aangesproken!

Yoga op én aan het water

Ervaar met jouw gezelschap de rust die yoga kan bieden op onze prachtige locatie aan het water.

Schilder workshop

Creatieve workshops als verbindende teamactiviteit. Schilderen vanuit fun en creativiteit of juist vanuit teambuilding of brainstorming. Geef je nieuwe ideeën, visie, missie en bedrijfscultuur weer op het schilderdoek.

Waarom Beachclub Sunrise?

brand_icon

Voor ieder wat wils

Volledig verzorgd

Perfecte ligging

Uitmuntende drank & catering

Zaal specs

brand_icon

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief