Rosé Today presents:
Boozy Brunch Sundays

brand_icon

De Boozy Brunch Sundays komen naar Beachclub Sunrise! Geniet samen met je vrienden/vriendinnen/familie van een middag vol heerlijk eten en drinken. Speciaal voor de Boozy Brunch Sunday is er een lunch-arrangement samengesteld voor maar €35 per persoon! Jullie tafel wordt vol lekkere gerechtjes gezet, zodat jullie toch een goede bodem krijgen voor de borrel. De speciale Rosé Today borrelkaart laat jullie kiezen uit verschillende wijnen, cocktails, bieren en mocktails. Voor iedereen zit er iets lekkers bij. Het bottemless wijn-arrangement voeg je toe voor maar €15 per persoon. Zo kun je eindeloos genieten van day-drinking met je gezelschap. Dat wil je natuurlijk! Verzeker snel jullie plekje, want vol=vol.

Rosé Today is een lifestyle brand geïnspireerd op rosé. De zon is warm, de lucht nog fris, de rosé wordt ontkurkt op het terras. En die specifieke geur op straat als het warm is tijdens de zomer. Zonder het je uit te leggen, weet je vast wel wat we bedoelen. Die zorgeloze vibe die je door je hele lijf kan voelen. Dat gevoel willen we je het hele jaar bezorgen. Wijntjes drinken, events bezoeken, plezier maken en vriendschap versterken. It’s not just a brand, it’s a lifestyle.

Tijdsindeling:
10.30 – 11.30 inloop
11.30 – 14.00 brunch/lunch
14.00 – tot het uit de hand loopt!

Edities:
Zondag 19 mei
Zondag 23 juni
Zondag 21 juli
Zondag 25 augustus
Zondag 22 september

Reserveer jullie plekje!

Zondag 23 juni

BINGO TIME! En daar hebben we maar wat zin in! Samen met DJ Ted verzorgen we een middag vol met rosétjes, muziekjes, hapjes en dansjes. Reserveer snel jullie plekje. Iedereen klaar? Kienen maar!

Reserveer een tafeltje!

MUSIC BINGO

Zondag 21 juli

Laat de zomer maar beginnen! We proosten op heerlijk lange zomerdagen in de zon, gezelligheid op het terras en liefde in de lucht. Wat past er beter bij dan een lekker rosétje? Wij schenken ‘m vast voor jullie in. Vergeet niet te reserveren! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze editie!

Houd me op de hoogte.

SUMMER IS MAGIC

Zondag 25 augustus

Even afkoelen in de brandende zon met een lekker fris rosétje. Of ben je meer een rosé-bier liefhebber? Geen probleem! Met de uitgebreide Rosé Today kaart staat er altijd een lekkere verfrissing voor je klaar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (onderaan de pagina) om op de hoogte te blijven van deze editie!

Houd me op de hoogte.

PINK PARTY

Zondag 22 september

We trekken de zomer nog even door tot eind september. De laatste zonnestralen pikken we nog even mee op het terras met een overheerlijk glas rosé. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (onderaan de pagina) om op de hoogte te blijven van deze editie!

Houd me op de hoogte.

AFTER SUN

Sfeerimpressie

brand_icon

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief