Het The Beach Food Club is
Gesloten
Openingstijden:

The Beach Food Club
genieten aan het water

brand_icon

Vanaf 1 april 2021 openen wij weer onze deuren!

We ontvangen jullie graag om samen te genieten van de zonnestralen en het heerlijke food van ons terras “The Beach Food Club”, in samenwerking met Willy Nacho, Woeste Burgers, The Blue Butcher, Mr. Long, The Carpaccio Chop, Wafel & Co en Friethoes. Kom genieten van het heerlijke, verse eten terwijl je van het uitzicht op het meer geniet. 

Smaakvol genieten

Proef onze heerlijke gerechten of geniet van fingerlickingfood van het nieuwe pop-up restaurant The Beach Food Club. Kom eten en genieten aan het water mét prachtig uitzicht over de plas.
The Beach Food Club is tenminste geopend tot 19:00 uur. Bij mooi weer blijven we geopend zolang het gezellig is. Bel ons om zeker te zijn van een plekje.

Bel 0499 376 187

Fingerfood

Heerlijk fingerfood

Een heerlijke lunch of lekkere borrel met vrienden? The Beach Food Club heeft een menukaart waar je je vingers bij af likt! Van heerlijk next level finger-food tot échte klassiekers. Met o.a. malse burgers, oosterse gerechten, verse frieten en zoetigheden!

 

Smaakvol

Speeltuin

Schijnt het zonnetje en heb je zin om erop uit te trekken met de kinderen? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin. Terwijl de kids zich vermaken, geniet je van een hapje op ons terras.

Sfeerimpressie

brand_icon

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief