Flyboarden
Eindhoven

brand_icon

De nieuwste extreme watersport is flyboarden. Beweeg jezelf in, onder en boven het water en maak adembenemende duikvluchten. Voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt. Flyboarden in de regio Eindhoven doe je bij Beachclub Sunrise.
Combineer jouw middagje flyboarden met een heerlijke borrel of barbecue bij een van de te huren zalen van Beachclub Sunrise of plof neer op ons openbare terras van ‘The Beach Food Club’. Zo kan jouw dag kan gegarandeerd niet meer stuk!

Boek nu

Flyboarden bij Beachclub Sunrise

De schitterende watersport flyboarden is een ervaring voor iedereen. Je staat op een flyboard (plank), verbonden met een waterscooter en twee krachtige waterstralen duwen je omhoog uit het water. Je krijgt duidelijke instructies en persoonlijke begeleiding om deze veilige watersport uit te oefenen.

Boek Flyboarden

Flyboard Xperience

Van mei tot en met september verzorgt Flyboard Xperience een te gekke workshop bij Beachclub Sunrise. Dit bestaat uit 10 minuten uitleg, 20 minuten vliegen. Voor € 50,- per persoon, inclusief een zwemvest en wetsuit, ga jij deze gave flyboard ervaring aan.

Boek Flyboarden

Minimumleeftijd: 12 jaar | Zwemdiploma A verplicht | Minimumgewicht: 40 kg
Geen alcohol of drugs | Zwemvest is verplicht | Schoenmaat tussen 37 – 46

Neem contact met ons op

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief