Babyborrel
Eindhoven

brand_icon

De babyborrel is overgewaaid vanuit Amerika en inmiddels ook populair in Nederland. Nodig al jullie naasten uit om kennis te maken met jullie kleine wonder bij Beachclub Sunrise in de omgeving van Eindhoven. Geniet samen met jullie gasten van de lekkerste cupcakes en etagères.

Organiseer een babyborrel in regio Eindhoven
Een babyborrel is de ideale manier om zonder zorgen jullie bezoek te ontvangen op een unieke locatie. Wij nemen alles uit handen zodat jullie in alle rust kunnen genieten. Onze eventmanagers denken met je mee om een geheel verzorgde babyborrel in regio Eindhoven te organiseren. Maak er een onvergetelijke ervaring van!

Boek je babyborrel

Babyborrel in Eindhoven

Vier de geboorte van jullie kleine wondertje met een babyborrel. Bied je gasten tijdens deze feestelijke gebeurtenis de kans om jullie baby te bewonderen. Van beschuit met muisjes tot een speelhoek voor andere kinderen. Wij verzorgen alles van A tot Z zodat alles in het teken staat van de kleine en jullie maximaal kunnen genieten van jullie babyborrel in regio Eindhoven.

Met deze tips een geslaagde babyborrel

Datum
Wacht niet te lang met de babyborrel, kies op tijd een datum voor jullie babyborrel.
Uitnodiging
Communiceer de uitnodiging op een apart kaartje wat je bij de geboortekaart kunt steken.
Cadeaus
Geef een cadeautip in de uitnodiging of gebruik een online lijstje waarnaar je verwijst.
Felicitatieboek
Wees creatief met een felicitatieboek, denk bijvoorbeeld aan een wensboom. Leuk voor op de babykamer!
Foto’s
Beperk de foto’s tot een plek met goed licht, zodat je de mooiste foto’s krijgt en de kleine geen last heeft van de flitsen.
Fotoboek
Maak een mooi fotoboek van alle foto’s die zijn gemaakt, leuk voor later!

Zaal specs

brand_icon

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief