Trouwlocatie Eindhoven

Zoek je een unieke trouwlocatie voor de mooiste dag van jullie leven? Aan het water van Aquabest geniet je van de perfecte setting. Beachclub Sunrise beschikt over sfeervolle zalen en buitenlocaties waar alle ingrediënten aanwezig zijn voor een speciale dag.

Trouwen op locatie in regio Eindhoven
Geef elkaar het ja-woord op de meest bijzondere trouwlocatie in regio Eindhoven. Vele bruidsparen gingen jullie voor. Onze ervaren weddingplanners helpen je met het plannen en organiseren van deze unieke dag. Ontdek de mogelijkheden op onze officiële trouwlocatie Beachclub Sunrise.

Direct offerte opvragen

Intieme trouwceremonie of groots uitpakken?

Een bruiloft is speciaal en het is voor iedereen persoonlijk hoe deze ingevuld wordt. De veelzijdigheid van de trouwlocatie Beachclub Sunrise biedt mogelijkheden. Een kleine, intieme trouwceremonie of juist een groots feest in festivalstijl. Doe inspiratie op en bespreek jullie ultieme dag met onze weddingplanners.

Sfeerimpressie

brand_icon

Zaal specs

Beleef een onvergetelijke dag,
Onze weddingplanners adviseren je graag!

Tijdens jullie bruiloft willen jullie de dag van jullie leven beleven. Wij begrijpen als geen ander dat jullie je dan geen zorgen willen maken en juist willen genieten van elkaar. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat jullie trouwdag goed verloopt. We hebben veel ervaring en expertise in huis om een onvergetelijke belevenis te maken van deze bijzondere dag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief