Kom werken bij
Beachclub Sunrise

brand_icon

Hey, leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Beachclub Sunrise! Als je op zoek bent naar een te gekke werkplek waar je kunt genieten van de zon, het water en een heerlijke vibe, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We zijn op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken, zowel op locatie als op kantoor. Of je nu een ervaren horecaheld bent of net begint in de branche, we willen graag van je horen. Beachclub Sunrise is een dynamische omgeving waar je kunt leren, groeien en jezelf kunt zijn.

Bekijk onze vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog. Laten we samen de zomer van ons leven maken!

Vacature Chef-kok
Vacature Junior Finance Professional
Vacature Assistent Horeca Manager
Vacature Kok

Vacature: Chef-kok (full-time)

Kun jij door middel van heerlijk eten een glimlach op gezichten toveren? Dan zoeken wij jou! Onze keuken heeft een ervaren chef-kok nodig die zijn/haar team goed kan managen.

Word jij onze nieuwe collega? Stuur een mailtje naar niek@beachclubsunrise.nl.

Bekijk de volledige vacature hier.

Chef-kok

Vacature: Junior Finance Professional (full-time)

Het organiseren van festivals, plannen van feesten, verzinnen van nieuwe evenementen en het runnen van horecaondernemingen. Zomaar een kleine greep uit de activiteiten waar wij ons het hele jaar mee bezig houden. Om zoveel uiteenlopende werkzaamheden soepel te laten verlopen moet de basis goed zijn en dat begint bij een sterke administratie. Nou hebben we al een team waar je ‘U’ tegen zegt (of zeg maar ‘JE’, want we houden het graag informeel), maar wij denken graag groots en daar hoort groei bij. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een administratief talent die ons kan ondersteunen. En we hopen dat jij dat bent!

Ben je enthousiast? Stuur een mailtje naar personeel@beachclubsunrise.nl.

Bekijk de volledige vacature hier.

Junior Finance Professional

Vacature: Assistent Horeca Manager (full-time)

Als jouw horeca hart sneller gaat kloppen van de zon, dan ben je bij ons aan het goede adres! De gezelligste en meest sfeervolle beachclub van het zuiden zorgt voor een vakantiegevoel op je werk.

Zie jij jezelf al rondlopen op ons terras? Stuur een mailtje naar niek@beachclubsunrise.nl.

Bekijk de volledige vacature hier.

Assistent horeca manager

Vacature: Kok

Alle koks opgelet! De leukste Beachclub van het zuiden is op zoek naar tovenaars in de keuken. We willen graag ons team versterken met koks die allround kunnen werken.

Is deze functie iets voor jou? Stuur een mailtje naar niek@beachclubsunrise.nl.

Bekijk de volledige vacature hier.

Kok

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief