Weddingplanners regio Eindhoven

brand_icon

Jullie bruiloft is de mooiste dag van jullie leven. Op deze belangrijke dag moet alles kloppen en willen jullie je geen zorgen hoeven te maken. Onze weddingplanners helpen je met het plannen en de organisatie zodat jullie maximaal kunnen genieten van jullie trouwdag.

Beachclub Sunrise Weddingplanners
De unieke locatie aan het meer van Aquabest in Eindhoven zorgt voor de juiste sfeer. Onze ervaren weddingplanners weten precies wat nodig is om de perfecte dag te organiseren. Zij leveren uitgebreid maatwerk en staan van begin tot eind voor jullie klaar.

Direct offerte opvragen

Nadieh Roosen

Wie ben ik?
Mijn naam is Nadieh Roosen. Ik kom oorspronkelijk uit Valkenswaard, heb daarna een tijdje in Eindhoven gewoond en ben sinds kort verhuisd naar ons huisje in Veldhoven.

Hoe lang werkzaam?
Na een half jaar op de vloer te hebben gewerkt bij de diverse feesten en partijen bij Beachclub Sunrise, ben ik in februari 2017 begonnen met mijn afstudeerstage hier. Na mijn diploma te hebben behaald wilde ik eigenlijk mijn plekje niet meer verlaten, en ben ik dan ook niet meer weggegaan. Vanaf juli 2017 ben ik full time bezig met het organiseren van o.a. bruiloften bij Beachclub Sunrise. Super leuk om te doen!

Wat maakt mijn job zo leuk?
Samen met het bruidspaar in gesprek gaan om de mogelijkheden door te nemen vind ik geweldig om te doen. Ieder bruidspaar is uniek en verdient natuurlijk de dag waar zij van dromen. Mee mogen werken een deze bijzondere dag voelt elke keer weer als een eer. Samen met Rilaina zet ik alles op alles om jullie dag onvergetelijk te maken!

Nadieh Roosen

Rilaina Bloks

Wie ben ik?
Mijn naam is Rilaina Bloks, kom uit Den Bosch en ik ben sinds 2016 weer terug op mijn oude vertrouwde plekje bij Beachclub Sunrise.

Hoe lang werkzaam?
Van eind 2013 tot begin 2014 heb ik stagegelopen bij Beachclub Sunrise. Na mijn studie succesvol te hebben afgerond, besefte ik dat ik mijn plekje eigenlijk best wel miste. Per 1 augustus 2016 ben ik hier dus weer aan de slag gegaan. Ik werk fulltime op kantoor, maar pik af en toe ook graag nog een partij mee!

Wat maakt mijn job zo leuk?
Wat ik het mooiste vind aan mijn werk, is dat het erg dankbaar werk is. We doen natuurlijk zo goed mogelijk ons best om het voor iedereen een onvergetelijke dag te maken. Als je dat achteraf ook als reactie krijgt, geeft dat natuurlijk een supergoed gevoel! Wat ik fijn vind is het gevoel dat bruidsparen jou de organisatie van hun grote dag toevertrouwen. Wat is er nou mooier dan dat?!

Rilaina Bloks

Acties

Planning & organisatie
We helpen jullie met de perfecte planning en organisatie van jullie droombruiloft.

Draaiboek
We verzorgen een uniek en op maat gemaakt draaiboek voor jullie ‘grote dag’.

Partijleider
Op jullie trouwdag is er vanuit ons een partijleider aanwezig om alles in goede banen te leiden.

 

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief