Zaal huren
in Eindhoven?

brand_icon

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsfeest, vergadering, workshop of presentatie? Bij Beachclub Sunrise huur je een zaal in een inspirerende setting. Ontdek de mogelijkheden bij onze diverse ruimtes aan het water. Van intiem voor kleine groepen tot grote zalen voor 450 mensen.

Een zaal huren
Op de unieke binnen- en buitenlocatie bij Beachclub Sunrise huur je een zaal en organiseren onze eventmanagers eventueel de complete verzorging voor het event. Voor ieder type event creëren wij de juiste sfeer om een succesvol evenement neer te zetten.

Bedrijfsfeest of kerstfeest in de winter?
Jij hebt de gelegenheid, wij hebben de locatie! Want jouw event verdient wat ons betreft het beste. Onze eventmanagers staan de hele winter klaar om jouw ideale event te organiseren. Van november t/m maart zijn we omgetoverd in wintersfeer! Voel de warmte al bij binnenkomst en geniet van de mooi aangeklede zalen. Wij nemen voor jou alles uit handen, zodat jij en je gasten alleen maar hoeven te genieten van de perfecte dag op onze mooie winterlocatie.

Boek je zaal

Zaal Sunrise

Zaal Sunrise biedt ruimte voor 450 personen en is ideaal voor grote gezelschappen. Deze zaal is omringd door glas, dit zorgt in combinatie met de Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water.

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, koffietafel, babyborrel, Sitting down diner, schoolgala, presentaties, etc.

Boek zaal Sunrise

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een bedrijfspresentatie en geschikt voor 150 personen. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. In de loungebanken kun je rustig genieten van een presentatie. Daarnaast is er een afgeschermd buitenterras waarbij je uitkijkt over het water.

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, Sitting down diner, etc.

Boek zaal Sunset

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen.

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, Sitting down diner etc.

Boek zaal Bruisend

Zaal The View

The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. The View is een ideale zaal voor een vergadering, feestelijke borrel of heerlijke barbecue. Voor vergaderingen biedt The View capaciteit tot 43 gasten, voor een borrel of barbecue tot 90 gasten.

Let op: The View is niet direct gelegen bij Beachclub Sunrise, maar aan de overkant van het water van Aquabest.

Geschikt voor: vergaderingen, presentaties, borrels, verjaardagen, teamdagen, barbecues, buffetten, feestelijke bijeenkomst.

Boek The View

Ponton

Een echte eyecatcher is ons Ponton. Dit bijzondere drijvende waterterras is ideaal voor zwoele zomeravonden met jullie gezelschap of een prachtige huwelijksceremonie. Dit exclusieve loungedeck is een officiële trouwlocatie. Vele bruidsparen gingen jullie al voor! Het Ponton is naast bruiloften ook erg geschikt voor een sfeervolle borrel.

Geschikt voor; huwelijksceremonie, borrel.

Boek het Ponton

Buddha Lounge

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme borrel, ceremonie of barbecue. De Buddha Lounge is overdekt en beschikbaar voor 80 gasten.

Geschikt voor; huwelijksceremonie, borrel, BBQ.

Boek de Buddha Lounge

Waarom Beachclub Sunrise?

brand_icon

Talloze mogelijkheden

Volledig verzorgd

Unieke omgeving

Diverse ruimtes

Jarenlange ervaring

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief