Huur een
feestzaal

brand_icon

In de regio Eindhoven een feestzaal huren? Bij Beachclub Sunrise huur je een zaal voor feesten, bijeenkomsten en vergaderingen voor 50 tot 1.000 mensen. Voor ieder type evenement heeft de beachclub een passende ruimte om te huren.

Zaal huren Eindhoven
Richt je feestzaal compleet naar wens in en zet daarmee de juiste sfeer neer. Onze eventmanagers staan je graag bij en kunnen de complete verzorging op zich nemen. Ontdek de ongelimiteerde mogelijkheden die de sfeervolle zalen bieden.

Wedding of kerstfeest in de winter?
Jij hebt de gelegenheid, wij hebben de locatie! Want jouw event verdient wat ons betreft het beste. Onze eventmanagers & weddingplanners staan de hele winter klaar om jouw ideale event te organiseren. Van november t/m maart zijn we omgetoverd in wintersfeer! Voel de warmte al bij binnenkomst en geniet van de mooi aangeklede zalen. Wij nemen voor jou alles uit handen, zodat jij en je gasten alleen maar hoeven te genieten van jouw perfecte dag op onze mooie winterlocatie.

Direct boeken

Zaal Sunrise

Zaal Sunrise biedt ruimte voor 450 personen en is ideaal voor grote gezelschappen. Deze zaal is omringd door glas, dit zorgt in combinatie met de Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water.

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, koffietafel, babyborrel, Sitting down diner, schoolgala, presentaties, etc.

Boek zaal Sunrise

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een bedrijfspresentatie en geschikt voor 150 personen. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. In de loungebanken kun je rustig genieten van een presentatie. Daarnaast is er een afgeschermd buitenterras waarbij je uitkijkt over het water.

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, Sitting down diner, etc.

Boek zaal Sunset

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen.

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, Sitting down diner etc.

Boek zaal Bruisend

Zaal The View

The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. The View is een ideale zaal voor een vergadering, feestelijke borrel of heerlijke barbecue. Voor vergaderingen biedt The View capaciteit tot 43 gasten, voor een borrel of barbecue tot 90 gasten.

Let op: The View is niet direct gelegen bij Beachclub Sunrise, maar aan de overkant van het water van Aquabest.

Geschikt voor: vergaderingen, presentaties, borrels, barbecues, verjaardagen, teamdagen, feestelijke bijeenkomsten in een borrel setting.

Boek The View

Ponton

Een echte eyecatcher is ons Ponton. Dit bijzondere drijvende waterterras is ideaal voor zwoele zomeravonden met uw gezelschap of een prachtige huwelijksceremonie. Dit exclusieve loungedeck is een officiële trouwlocatie. Vele bruidsparen gingen u al voor! Het ponton is naast bruiloften ook erg geschikt voor een borrel of een klein feestje.

Geschikt voor; huwelijksceremonie, borrel.

Boek het Ponton

Buddha Lounge

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme borrel, ceremonie of barbecue. De Buddha Lounge is overdekt en beschikbaar voor 80 gasten.

Geschikt voor; huwelijksceremonie, borrel, BBQ.

Boek de Buddha Lounge

Waarom Beachclub Sunrise?

brand_icon

Ieder type event

Volledig verzorgd

Perfecte ligging

Drank & Catering

Referenties

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief