De feestelijke decembermaand komt er weer aan om met vrienden en familie samen te vieren. Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw zijn allemaal de perfecte gelegenheid om samen te lachen, praten, eten, drinken en cadeautjes uit te wisselen. Door corona moeten we allemaal wel iets creatiever zijn met het organiseren van deze vieringen. Dus wil je weten hoe je jouw evenement veilig en gezellig kan laten plaatsvinden? Lees dan snel verder voor slimme ideeën!

Koop je cadeautjes nu al

Veel mensen komen er op het laatste moment achter dat ze nog cadeautjes moeten kopen voor de hele familie en gaan dan massaal de stad in. Lastig zoeken als er telkens mensen voor de producten staan die jij wil bekijken. Sinds corona om de hoek is komen kijken, shoppen mensen ook veel meer online. Als je dus te laat begint met shoppen, zal je jouw online boodschappenkarretje niet meer kunnen vullen, want anderen hebben ervoor gezorgd dat jouw perfecte cadeau al is uitverkocht. Om deze drukte eind december te ontwijken, kun je slimmer zijn dan de rest en nu vast een lijstje opstellen met wat je voor wie gaat kopen. Door deze presentjes dan ook vast in huis te halen weet jij zeker dat je je geliefden blij kan maken met Sinterklaas of Kerst!

Samen cadeautjes uitpakken in een video call

Waarschijnlijk heb je al veel ervaring met videobellen voor een zakelijke meeting of gesprek met je collega´s. Het is inmiddels routine om mensen digitaal te spreken. Het is daarom heel makkelijk om je persoonlijke, informele evenementen ook digitaal te organiseren. Voor grote vriendengroepen en families is dit extra handig. Zo kun je het aantal mensen in groepjes van vier of per gezin opsplitsen maar toch samen feestvieren. Om een goede sfeer te creëren, kan iedereen zijn (woon)kamer mooi versieren, of gebruik allemaal een grappige achtergrondfoto.

Kom samen waar de meeste mensen wonen

Het aantal mensen dat thuis op bezoek mag komen is gelimiteerd tot 3 per dag. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hier niet mee. Om het aantal mensen dat reist te verminderen en handig gebruik te maken van gezinsgroottes, kun je feestjes organiseren bij het grootste gezin thuis. Opa en oma mogen bijvoorbeeld wel op bezoek gaan bij een gezin met 4 kinderen boven de 12 jaar, maar andersom mag dit niet. Door slim te kiezen waar je feestviert, kun je elkaar toch gewoon in het echt zien.

Ieder zijn eigen schaaltje lekkers & voldoende afstand tijdens het diner

Normaal gesproken graaien we met z’n allen tegelijk in een schaal pepernoten, chips of nootjes. Maar nu we beter op de hygiëne moeten letten is dit uit den boze. Geef daarom iedereen zijn of haar eigen schaaltje lekkers en deel geen glazen, borden of bestek. Zorg ervoor dat er een lange tafel met genoeg ruimte is voor het kerst- of oudjaarsdiner. Of doe alsof je in een restaurant bent en verzamel kleine tafeltjes in de kamer. Ook kun je in plaats van gourmetten of fonduen eens de barbecue aansteken in de winter. Buiten verspreidt het virus zich namelijk minder snel en kun je veilig samenkomen. Wel goed aankleden!

Huur een grote locatie

Je kunt met een gezelschap van maximaal 30 personen in een ruimte samenkomen als je genoeg afstand houdt. Dus als je met de hele familie of een grote vriendengroep samen wil komen, kun je een grote zaal afhuren om toch samen feest te vieren. Bij Beachclub Sunrise hebben we meerdere grote ruimtes beschikbaar en nemen we graag de volledige verzorging van het evenement uit jouw handen, zodat je samen met je gasten kan genieten van een heerlijk ontspannen middag of avond!

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief