Trouwzaal huren
in Eindhoven?

Op zoek naar een locatie voor een romantische ceremonie of trouwfeest? Bij Beachclub Sunrise huur je een zaal in een unieke setting. Ontdek de mogelijkheden bij onze diverse ruimtes aan en op het water. Van intiem voor kleine groepen tot grote zalen voor 450 personen.

Een zaal huren
Op de unieke binnen- en buitenlocatie bij Beachclub Sunrise huur je een zaal en organiseren onze weddingplanners de complete verzorging voor jullie bruiloft. Van ceremonie tot en met feest creëren wij de juiste sfeer om een succesvol huwelijk neer te zetten.

Direct offerte opvragen

Zaal Sunrise

Zaal Sunrise biedt ruimte voor 450 personen en is ideaal voor grote gezelschappen. Deze zaal is omringd door glas, dit zorgt in combinatie met de Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water.

Geschikt voor; bruiloft, feest, sitting down diner, ceremonie, etc.

Boek zaal Sunrise

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een gezellig diner en geschikt voor 150 personen. Met de sierlijke lantaarns, houten sierwanden en Oosterse invloeden waan je jezelf in een andere wereld. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. Daarnaast is er een afgeschermd buitenterras waarbij je uitkijkt over het water.

Geschikt voor; bruiloft, feest, BBQ, sitting down diner, ceremonie etc.

Boek zaal Sunset

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw bruiloft letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen.

Geschikt voor; bruiloft, feest, BBQ, sitting down diner, etc.

Boek zaal Bruisend

Ponton

Een echte eyecatcher is ons Ponton. Dit bijzondere drijvende waterterras is ideaal voor onvergetelijke ceremonie met jullie gezelschap of een gezellig proost moment. Dit exclusieve loungedeck is een officiële trouwlocatie. Op het Ponton kunnen 80 gasten ontvangen worden.

Geschikt voor; huwelijksceremonie 

Boek het Ponton

Buddha Lounge

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme unieke ceremonie, het meest privé gelegen stukje van de Beachclub. De Buddha Lounge is overdekt en beschikbaar voor 80 gasten.

Geschikt voor; huwelijksceremonie

Boek de Buddha Lounge

Waarom Beachclub Sunrise?

Talloze mogelijkheden

Volledig verzorgd

Unieke omgeving

Diverse ruimtes

Jarenlange ervaring

Beleef een onvergetelijke dag,
Onze weddingplanners adviseren je graag!

Tijdens jullie bruiloft willen jullie de dag van jullie leven beleven. Wij begrijpen als geen ander dat jullie je dan geen zorgen willen maken en juist willen genieten van elkaar. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat jullie trouwdag goed verloopt. We hebben veel ervaring en expertise in huis om een onvergetelijke belevenis te maken van deze bijzondere dag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief