Sunrise,
dé evenementenlocatie in regio Eindhoven

Sunrise is van november t/m maart omgetoverd in winterse sferen! Voel de warmte al bij binnenkomst en geniet van de mooie sfeervol aangeklede zalen. Sunrise beschikt over meerdere zalen gelegen aan het water van Aquabest. Een unieke plek! Voor iedere gelegenheid de perfecte locatie met precies de sfeer die jij je gasten wil bieden. Onze locaties zijn voorzien van allerlei technische faciliteiten, zoals tv-schermen, beamers en geluidsinstallaties. Maar wij bieden méér dan alleen een perfecte locatie: niets is teveel gevraagd om jouw bedrijfsevenement tot een succes te maken!

Neem contact met ons op

Bedrijfsfeest locatie

Verras je personeel met een uniek en winters bedrijfsfeest! We denken graag met je mee en zorgen voor een onvergetelijk feest.

Meer over Bedrijfsfeest locatie

Bedrijfsborrel locatie

Een gezellige borrel? Daar weten wij wel raad mee! De sfeervolle zalen zorgen voor een unieke setting voor jullie borrel.

Meer over Bedrijfsborrel locatie

Kerstborrel

Van een warme winterse setting tot aan fonkelende lichtjes, overal is aan gedacht bij Sunrise. Organiseer jullie gezellige kerstborrel in de sfeervolle zalen met een prachtig uitzicht over het water.

Meer over Kerstborrel

Bedrijfsbarbecue

Lekker BBQ'en met je team in de winter! Dat klinkt als muziek in de oren. Het hele jaar door organiseren wij met veel plezier jullie bedrijfsbarbecue.

Meer over Bedrijfsbarbecue

Zakelijke meeting

Een vergadering, training, workshop of presentatie geven? Dat doe je in een van de unieke vergaderruimtes bij Sunrise onder het genot van een warm drankje.

Meer over Zakelijke meeting

Themafeest

Val volledig in de smaak bij je collega’s met een origineel en compleet verzorgd themafeest. Kies voor een feest geheel in Kerst-, Sinterklaas- of carnavalsstijl. Of ga juist voor een Oktoberfest, Halloween feest of après-ski feest? De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Meer over Themafeest

Nieuwjaarsborrel

Onze locatie transformeert in een betoverende setting vol licht en gezelligheid om het jaar goed te beginnen. Proost samen met je team op het nieuwe jaar met champagne en feestelijke hapjes.

Meer over Nieuwjaarsborrel

Zalen

Kies een passende ruimte van 10 tot 450 mensen. De perfecte zaal voor ieder type evenement.

Meer over Zalen

Zalen & Food

brand_icon

Zalen

Wij bieden verschillende locaties, met ieder een compleet eigen stijl.
Kies de zaal die het beste past bij jou en jouw gezelschap.

Meer over zalen

Foodbook

Op zoek naar de perfecte gerechten om jouw feest compleet te maken? Neem een kijkje in ons food & beverage book voor inspiratie.

Download ons foodbook

Waarom Beachclub Sunrise?

Talloze mogelijkheden

Volledig verzorgd

Unieke omgeving

Diverse ruimtes

Jarenlange ervaring

Meer zakelijk

De eventmanagers van Sunrise helpen je om het gewenste zakelijke evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Meer over ons

Neem contact op