Let's start the weekend together!
@The Beach Food Club

brand_icon

Kick back and relax, it’s Friday! Na een week van leven volgens de klok is het weekend aangebroken. Tijd om een versnelling terug te schakelen en daar gaan wij je bij helpen. Elke vrijdagavond begint jouw weekend tijdens de Friday Food & Chill bij The Beach Food Club, in een setting waarvan je direct in de vakantiesferen raakt. Het enige wat jij hoeft te doen is een lekker plekje zoeken, een drankje te bestellen en in die relaxmodus te gaan.

Music | Drinks | Food

Iedere week laten we ons inspireren door één van onze favoriete vakantieoorden. Onze barmannen en -vrouwen shaken de meest tropische cocktails. Live op het strand worden de leukste gerechten bereid waar je onbeperkt van mag happen. En niet te vergeten: onze DJ draait de zwoelste deuntjes!
Update: vanwege de Covid-19 maatregelen kan de DJ helaas op dit moment nog niet komen, maar natuurlijk zorgen we wel voor zwoele deuntjes op achtergrondniveau

Tickets en reserveren

Mee eten? Koop hier jouw food ticket*
Entree = gratis

*Met een food ticket geniet je tussen 18:00 en 20:30 onbeperkt van de lekkerste food items die wij voor jullie hebben gekozen. Om je in de vakantiesfeer te brengen, ontvangen wij je met een zomerse cocktail.

Prijs ticket: va. €17,50 p.p. excl. servicekosten
Inclusief food & welkomstdrankje

Koop nu je tickets

TIJDEN
Event: 17:00 – 00:00 uur
Food: 18:00 – 20:30 uur

30 juli | Viva España

Bij binnenkomst
Gemarineerde olijven & pepers

Pintxos
Een heerlijk assortiment van koude en warme Spaanse hapjes

6 augustus | Bahama’s

Bij binnenkomst
Gemarineerde watermeloen

Gamba’s
~ Gamba’s in pico de gallo ~
~ Gamba’s in knoflookolie ~
~ Gamba’s in room ~
~ Gamba’s in hot tomato saus ~
~ Gamba’s met cocktailsaus ~

~ Brood ~
~ Pasta ~
~ Frisse salade ~

Live Music

Na het eten gooi je voorzichtig de heupjes los op de zonnigste beats van onze DJ.
Update: vanwege de Covid-19 maatregelen kan de DJ helaas op dit moment nog niet komen, maar natuurlijk zorgen we wel voor zwoele deuntjes op achtergrondniveau

 

 

Neem contact met ons op

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief