Beach Bingo
@ Strandterras

brand_icon

🏖 BEACH BINGO 🏖 Sit down and play!  

Na enkele succesvolle edities van de beach bingo bij Beachclub Sunrise gaan we deze zomer voor een nieuwe, grandioze editie op Het Strandterras! Dat betekent écht met je voetjes in het zand, aan het water, strijden voor een van de felbegeerde prijzen.

Speel bingo als nooit te voren! Neem samen met je vriend(inn)en, familie of collega’s plaats in de ultieme zomerse setting van Het Strandterras. Ervaar een échte Ibiza-vibe terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes.

De Beach Bingo vindt plaatst op woensdag 5 augustus van 19:00 tot 23:00. De tickets inclusief een bingokaart voor de eerste ronde bedragen €5,00 per stuk.
𝐋𝐄𝐓 𝐎𝐏: bestel alle tickets voor jullie gezelschap tegelijkertijd. Wil er vervolgens toch graag nog iemand mee? Laat hem/haar dan reserveren onder dezelfde naam als het overige gezelschap zodat jullie bij elkaar zitten.

Na binnenkomst ontvangen jullie bij elk drankje of gerecht van de kaart een muntje welke in te leveren is voor een bingokaart voor de volgende ronde. De avond bestaat uit 5 rondes. Dat betekent: 5x kans om met een waanzinnige prijs naar huis te gaan! 

Vier samen de zomer op ons heerlijke strandterras. Geniet van het uitzicht over het water, de warmte van het kampvuur én heel veel gezelligheid.
Cheers to the summer! ✨😍

*𝘞𝘦 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘱𝘭𝘢𝘺 𝘸𝘩𝘦𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯 𝘪𝘴 𝘰𝘶𝘵! 𝘉𝘪𝘫 𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘵.

Tickets
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief