Organiseer een
Winter Barbecue

Het knetterende vuur en de gloed van de OFYR grill verwarmen niet alleen de omgeving, maar ook de harten van je gasten. Onze getalenteerde chef-koks bereiden een scala aan heerlijke gerechten, van sappige steaks tot gegrilde groenten, allemaal met een winterse twist. Dompel je team onder in de magie van de winter met onze feestelijke Winter BBQ. Dit is een ervaring die je collega’s niet snel vergeten.

Organiseer je BBQ

Een bedrijfsbarbecue van A tot Z,
ook in de winter!

Heerlijke gerechten van de OFYR en smoker zullen je gasten doen verbazen. Alle barbecues worden geserveerd vanaf 25 personen en zijn maximaal 2 uur durend. De keuze is reuze bij de winterse BBQ: vlees, vis, vegetarisch, bijgerechten en meer! Er zijn verschillende concepten samengesteld waar je een keuze uit kunt maken. Met verschillende BBQ-arrangementen is er ruim genoeg keuze voor jullie team.

Sfeerimpressie

Waarom Beachclub Sunrise?

Winterse sferen

Perfecte ligging

Drank & Catering

Compleet naar wens

Zaal specs

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creƫer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349