Organiseer een
kerstborrel

Van een warme winterse setting tot aan fonkelende lichtjes, overal is aan gedacht bij Sunrise. De feestelijke locaties zijn omgetoverd met de magie van Kerstmis. Het is dé perfecte setting voor jullie kerstborrel! Met overheerlijke hapjes en drankjes verzorgen wij jullie avond. Wij nemen voor jullie alles uit handen, zodat jullie gezelschap samen alleen maar hoeft te genieten. Wij maken van jullie kerstborrel een onvergetelijk evenement. 

Organiseer je kerstborrel

Complete kerstborrel

Bij een geslaagde kerstborrel mogen de smaakvolle winterse hapjes natuurlijk niet ontbreken! Denk aan knapperige kerstkoekjes, warme glühwein en heerlijke stoofpotjes. Of wat dacht je van een feestelijke lunch, een uitgebreid kerstbuffet of zelfs een gezellige winter BBQ onder de twinkelende kerstlichtjes? Alles is mogelijk! Wij zorgen voor de meest verrukkelijke gerechten, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de magische kerstsfeer.

Waarom Beachclub Sunrise?

Winterse sferen

Perfecte ligging

Drank & Catering

Compleet naar wens

Zaal specs

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349