Zaalverhuur Eindhoven

Zaal huren bij Eindhoven
Het hele jaar door zijn verschillende sfeervolle zalen beschikbaar bij Sunrise voor ieder type evenement. Voor klein en groot, van 25 tot 1.000 personen. Organiseer je vergadering, verjaardag, bruiloft, congres of presentatie in regio Eindhoven bij Sunrise. Het combineren van zalen is mogelijk! Vraag aan onze eventplanners naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfeest, winter wedding of kerstfeest?   
Van november t/m maart zijn we omgetoverd in wintersfeer! Wij nemen voor jou alles uit handen, zodat jij en je gasten alleen maar hoeven te genieten van jouw perfecte dag op onze mooie winterlocatie. Onze eventmanagers & weddingplanners staan de hele winter klaar om jouw ideale event te organiseren.

Zaalverhuur Best
De verrassende zalen bieden ongeremde mogelijkheden om ieder type event te organiseren. De eventmanagers van Sunrise ontzorgen je in de organisatie en zetten samen met jou de perfecte beleving neer. Bekijk hieronder onze zalen.

Direct boeken

Zaal Sunrise

Zaal Sunrise is de grootste zaal van Beachclub Sunrise en compleet vernieuwd in 2024. De moderne en warme uitstraling van de zaal maakt het écht een pareltje. Je waant in je in een stijlvolle zaal met diverse planten, een prachtige visgraadvloer en warme wandpanelen. De zaal is omgeven door hoge ramen, waardoor je een schitterend uitzicht over het strand hebt. Deze zaal is geschikt tot 450 personen.

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, babyborrel, sitting down diner, schoolgala, presentaties, winter-bbq, etc.

Boek zaal Sunrise

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een borrel, feestavond of een rustige presentatie en geschikt voor 150 personen. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. De zaal is voorzien van mooi, donkerder meubilair, houten muren, loungebanken en lekker veel lichtinval. Geschikt voor diverse gelegenheden!

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, babyborrel, presentaties, vergaderingen, sitting down diner, winter-bbq, etc.

Boek zaal Sunset

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen. Let op; deze zaal is niet rolstoeltoegankelijk. 

Geschikt voor; bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, babyborrel, presentaties, vergaderingen, sitting down diner, winter-bbq, etc.

Boek zaal Bruisend

Zaal The View

The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. The View is een ideale zaal voor een vergadering, feestelijke borrel of heerlijke barbecue. Voor vergaderingen biedt The View capaciteit tot 43 gasten, voor een borrel of barbecue tot 90 gasten. Let op: The View is niet direct gelegen bij Beachclub Sunrise, maar aan de overkant van het water van Aquabest.

Geschikt voor: vergaderingen, presentaties, borrels, verjaardagen, teamdagen, barbecues, buffetten, feestelijke bijeenkomst.

Boek The View

Waarom Beachclub Sunrise?

Ieder type event

Volledig verzorgd

Perfecte ligging

Drank & Catering

Neem contact met ons op!

De eventmanagers van Beachclub Sunrise helpen je om het gewenste evenement te organiseren. Creëer de juiste sfeer in een van onze passende ruimtes om een succesvol event neer te zetten. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren.

Stuur een bericht

Bel 0499-370349